anbefaling,  Anne,  bøger,  hjælp,  PURE NICENESS,  snaksnak,  tøserier

Anbefalinger søges – tøsebogs-korrespondancer, ja tak!

Jeg kan ligeså godt indrømme først som sidst, at jeg er en total sucker for tøsebøger. Og på det seneste har jeg (temmelig sent) fået smag for den social-realistiske slags. Lidt ligesom, at jeg før har klappet i hænderne over fx. Julia Lahme’s romaner og Anette Fuhrmann’s ærlige “Længsler og Leverpostej”. 

Men på det seneste, er jeg faldet over flere “tøse-korrespondence”-bøger – hvor hverdagsliv, fjol, alvor, mænd og børn vendes. På den pinlige, sjove, sørgelige, hyggelige jeg-er-et-rigtigt-menneske-og-nøj-det-kan-være-en-mundfuld-måde. Gerne med en eller flere modspillende parter. Og det er altså elstra skægt, at følge med i to eller flere individers liv, og opleve andres respons derpå. Det er jo som at være fluen på væggen til en venindedate, man gerne ville deltage i (.. helt uden selv at skulle dele ud af ens kiksede liv. Perfekt!)

Så derfor har jeg støvsuget mine e-bog-apps og der efter læst, alt  jeg kunne finde, og præsentere her for jer mine tre favoritter:


Men! Som sagt, er jeg jo lidt sent ude, hvad angår denne fascination – og disse bøger jo ikke er af helt ny karakter. Så hvis du sidder derude, og har bud på andre bøger i samme genre, så smid endelig en kommentar!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *