fjoller,  Kit,  snaksnak

Hvorfor..

.. er der altid rod i min taske? 
.. og alle andre steder?
.. kan jeg ikke rigtigt hidse mig op over politik eller sport?
.. ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal? 
.. er alle pludselig feminister? 
Eller har jeg bare først set det nu?
.. har jeg ikke handlet?

.. rækker voksne tunge, når det tager billeder af dem selv?

.. kom vinteren endelig?
Jeg havde lige troet vi slap.
.. minder mit hår mindst af alt om ståluld for tiden?

6 Comments

  • Mette

    Voksne der rækker tunge er såååååå – har ikke for det! Billedet af Charlie fra Good Luck Charlie er så godt. Vores unger ser programmet så manden og jeg gør. På engelsk, da det er bedste og vores unger er to-sproget. Når så ungerne ikke gider se det mere, hænder det oftere og oftere at manden og jeg stadig ser Good Luck Charlie…. sad?? Tja, men det er altså sååååå morsomt. Moren er min helt:o) Nå, men hvis ikke I unge mennesker faktisk kender serien så er det den eneste kids series man kan holde ud som forældre:o) Just saying;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *