Kit,  snaksnak,  snygge

Hurra hurra

Lørdag fyldte vores søde Moar år. Vi var inviteret på lækker mad, familiehygge og tusinde liter kaffe. Det var som altid en stor succes – Moar havde været flittig i køkkenet, så vi fik serveret alt fra mandelkage til fiske-fad. Gaverne vi havde medbragt faldt heldigvis i god jord. Jeg var selv en smule misundelig – tænk, at fylde 53 år og få ‘Star wars’-LEGO i massevis, restaurant-besøg, bøger, lysestage fra Georg Jensen og en tur på kunsten. Meget lidt kedeligt. 

Tiden gik mega mega hurtigt, selvom vi havde forsøgt at strække den ved at starte dagen tidligt. Vi fik både samlet lidt puslespil (øretæveindbydende tidsfordriv), hygget med farfar, drukket kaffe x mange, kigget på LEGOopstillinger og nydt hinandens selskab. 
Så før vi fik set os om var det tid til, at finde en bus og vende næsen mod Aalborg igen. 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *