A,  fjoller,  snak

Kaffefilterløsningen, en B-menneskes bekendelser.
Well, helt ærligt; jeg ér altså bare ikke sådan en. Der står op, trækker i regnfrakken og svinger raslebøssen. I er pisse seje, det er I sgu. Og I fortjener lige dele småmønter af mig og skulderklap, og al’ det der.
 Men nøj, hvor jeg altså værdsætter en god lang lur, efter en aftenvagt. Og sådan en havde jeg igår. En meeeeget lang en. Så den lur, den claimer jeg. Og 150 på MobilPay, sender jeg heller ikke og flager med det på facebook. Ret usympatisk for formålet vi støtter idag er jo skønt, og giver da egentlig gerne en mønt. Ligesom jeg køber altid Hus Forbi, FDF’erne lotteri sedler af ungerne foran Brugsen, De Blindes Jul og rejser mig for gamle damer i bussen… – men min søndagssøvn! Den er hellig.
Og let’s face it; en kimende dørklokke af godhjertede godtfolk gør det, det ikke nemt. Har den ringet en gang, sover jeg ikke. Og dertil kommer min løsning, der sikre 3 gange win:
A) Uforstyrret søvn til mig.
B) Belønning til de regnvåde indsamlere.
C) Lidt til det vældig fornemme formål, som de selvfølgelig havde fået ellers.
Så hvis du ligesom mig er ligeså stor fan af søvn, kommer her en DIY-guide til at støtte døgnrytme og kræft i en!
Du skal bruge:
Kaffefilter
Kuglepen
Chokolade
Tape
Små-mønter.
Skriv, fyld i, tape up – og sov godt!
– A

8 Comments

 • Nicoline Berthy

  Jeg har det ligesom dig, jeg orker ikke at stå op en søndag for at samle ind, men jeg vil hjertens gerne støtte en god sag, og bekæmpelse af kræft er virkelig en god sag! De kom heldigvis først hjem til mig ret sent, og derfor var jeg i tøjet og klar med en masse mønter. 🙂

 • Karina Viki

  Eij hvor smart – og sødt tænkt 🙂 Her klarede vi støtten ved en indsamler ved indgangen til et loppemarked, frøkenen og jeg besøgte ved middagstid – vi kunne ikke lige komme hjemmefra til åbningstid kl 10, der sad vi først og spiste morgenmad (Hurra for børn der har lært at sove længe og spise sent :))

 • Pigepaatvaers

  Ih hvor er det bare en god ide! Og en mega sød tanke 🙂 Sidder her og smiler! Jeg selv var så heldig at de først kiggede forbi ved 12-tiden, så jeg var oppe – dog iført nattøj og sovehår. Men de fik sig alligevel et grin over hvor træt jeg så ud og en 50'er på MobilePay.

  – Smil fra Pigepaatvaers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *