fjoller,  snygge

Tirsdags roadtrip – fridag ink. gorilla-fest.


Så er jeg på vej mod Århus, til den noget nær årlige sviptur. Det er altid skønt, at få lidt luft under vingerne, og denne gang har vi valgt at gå nye veje, hvad angår dagens mål. Næsten. For vi skal først i Marselisborg dyrepark og spise madpakker, som vi plejer – det er nemlig SÅ hyggeligt, også selvom jeg er ligedele rædselslagen og facineret af hjortene, der flokkes omkring en. Meeen derefter, har vi valgt at lave noget nyt fremfor Den Gamle By og AroS by night, som ellers altid er skønne udflugtsmål. 
Så i år vi tager på Vikingemuseum og i DomKirken, og så har min tilfæytter-veninde inviteret os op og sige hej, hvis vi når det – så det håber jeg vi gør ? 
Særligt glæder jeg mig dog til at se, hvad aftenens begivenhed, byder på. Vi skal nemlig se professionelt Impro-teater, og rygtet siger, det skulle blive festligt.
Den står nemlig på Ej Blot til Lyst kl. 20 på Teater Ambassaden – så jeg glæder mig!

Håber I får en dejlig tirsdag.

– A

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *