fjoller,  snaksnak,  Status,  voksenpoints

I juni har jeg:

.. Opdaget, at jeg stadig er ved at kløjs i det, når Mette Blomsterberg bruger ordet “banditten”. En bandit er noget man kalder et barn under 5 år – eller noget helt andet, hvis man arbejder på sexlinjen. Kage, er det hvertfald ikké!

.. Været så voksen, at få foretaget nyt synstjek for første gang i 3,5 år.

.. Og tilmed så ‘voksen’ at jeg åbenbart nu både har bygningsfejl… óg nærsyn. Tak alderdom. 1550 kroner – lige ud. For glas! GLAS! Lortet er jo gennemsigtigt. Som at betale for ilt.

.. Bekræftet i flok, at drikke sig fuld i parken ikke er gået af mode. Og at jeg åbenbart stadig ikke synes, det er pinligt at synge med på “Den gale pose” i offentligheden.

.. Scoret 372 gram flankesteak for 21 kroner i Føtex. Så så man lige mig!

.. Haft “Midsommer sangen” med Shubidua på hjernen nonstop siden Sct. Hans.

.. Fået årets første is med guf! Blev snydt i maj; hvad sker der egentligt for, de ikke havde guf i Barcelona?

.. Lært hvordan man udtaler “føljeton”. Har kun læst ordet hidtil, og af ukendte årsager fået det til “fløjels-tone”. Er jeg mon semi-retarderet eller hvad?

.. Nået frem til, jeg nok aldrig kommer til at oparbejdet viljestyrke til at vaske vinduer. Er sket 2 gange, siden jeg flyttede ud for seks år siden.

.. Grint over “Farvelagte Frustrationer” – havde helt glemt Thomas Hartmans ordgøgleri.

..  Modtaget tæsk i pool intet mindre end seks runder.

.. Fået følgende “kompliment” af min kæreste: “Seriøst. Nogle gange, taler du så besset, at nulevende pensionister ikke engang kender til, de ord du bruger.”

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *