A,  gaver,  PURE NICENESS

Forkælet til op over begge næsebor.Igår havde jeg en fødselsdag, af den helt fantastiske slags. Utroligt som man kan gå og tro, man ved hvad der skal ske, og alligevel regner det ind med betænksomme overraskelser på så få timer.

Dagen startede sent ud (jeg havde nemlig brugt hele natten på at læse Harry Potter 7, og var gået i seng 07.15 *host* rigtig voksent *host*) og jeg havde derfor afsat tid til at tage det skønneste, lange morgenbad. Jeg skulle nemlig mødes med min herre, når han havde fri, og tænkte jeg gøre et forsøg på at se nogenlunde anstændig ud til anledningen. Men midt i alt dulleriet, ringede min far. Og udenfor døren, havde han åbenbart sat hvad han kaldte “en lille ting”. Og som det fremgår af billedet, var det alt andet end det. En pose fyldt med alskens lækkerier, shampoo og Disneyfilm – jamen, hvad giver I mig? Var helt overvældet, men fik takket ham behørligt, inden jeg måtte videre i tøse-programmet og smække kjolen på. 
Hernæst gik turen til biografen, hvor min kæreste modtog mig med viftende flag og allerede afhentede billetter. Han er sgu så sød – og filmen var helt fantastisk. Jeg mener det, se den, se den, se den – det er en perle af en fortælling og usandsyneligt smukt fremført.
Men flere overraskelser dukkede op. For da jeg kom ud fra bio og tændte min mobil, viste det sig at min veninde fra Århus kommer hjem til fødselsdagskaffe om to uger, og at en anden veninde snappede, at der står en gave udenfor min dør, når jeg i løbet af i dag hjemvender til min lejlighed.
Så bliver man altså bare lidt ekstra glad, og med et par hurtige svar til fruerne, røg mobilen i lommen igen.

Aftenen fortsatte derefter med byens rødeste bøffer, rødeste rødvin og rødeste kinder.
Min kæreste hev nemlig ikke bare de smukkeste øreringe op af hatten, men også en forlænget weekendferie til Budapest. Jeg var fuldstændig overvældet – det var sgu ligefør, jeg ikke spiste op, af ren og skær rundtossethed, og så ved man da den er helt gal.
Så nu skal jeg på juleferie i år – men fattet det, har jeg vist ikke helt endnu.
Da vinen var drukket, og restauranten lukkede i kl. 23, sluttede vi aftenen af med en tur ud i måneskinnet efterfulgt af dynehygge med animationsfilm og natmad. Det bliver man gudskelov ikke for gammel til.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *