der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  jeg glæder mig

Festligheder


I aften skal vi til fest. Sådan en rigtig en. Med lækker mad, høj musik, dejligt selskab og alkohol i spandevis. Den slags fest, hvor man frisere hår, smser om påklædning  med veninderne og måske endda tager et strøg mascara på. Til trods for, at gæstelisten kun består af mennesker, som man har i mange mange år – og som er vant til, at se en i grimt tøj og uden skyggen af umage. 
For til denne fest har værten altid lagt sig i selen, for en fest uden lige. Og det plejer at fungere, selvom det muligvis er i år, vi er for gamle til, at bliver til det bliver morgen. Det må tiden vise – uanset glæder jeg mig vældigt. 

Nu vil jeg tænde for bruseren, sætter noget pinligt popmusik på og finde mig en badøl. Den slags der være plads til.

God lørdag.

 – K

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *