brok,  fjoller,  jeg glæder mig,  snaksnak,  snygge

Slik-quiz, sms’er af den bedste slags og brok-karma.

Billedstorm fra de første februar døgn kommer her. Og kun en lille håndfuld, ud af mange. Sidste uge var nemlig, som nævnt i gårsdagens indlæg, propfuld af planer. Derfor er fraklippene heller ikke så få, men sorteret lidt er der da blevet – kig endelig med.

Ugen gik fx med at jeg fik:

.. Inviteret mig selv på besøg hos de gamle, og holdt dokumentar-night med Lillesøster E, slik i massevis og sladder-afbrydelser.

.. Hvilket gav anledning til at skælde Clickmix-blandingens eneste fejl ud. Nemlig PERLER. Er du vimmersvej, de er ringe. Jelly beans med blød-knaseskal og snot-indre. Ad. Jeg hader også colavingummierne. Men lakridskringler og chokofanter er det fede!  Hvad er din hade-slik?

.. Men den kunne pilles af det stykke jeg fik på min onsdagsvagt. Og da jeg så igen fik æren af brunsviger lørdag aften, var det helt uden pynt. Lidt øv – men det er nok brok-karma. Så kán man jo lærer ikke at klynke, ikke? 

.. Nørdet med min søde mand. Ham med sin PS4, mig med min malebog. Så usandsynligt hyggeligt. 

Drukket kaffe x 2 med samme veninde – for da vi mødtes mandag, var vi enige om at vi nok hellere måtte ses søndag også. 

.. Hygget om hjemvendt veninde, som har brugt de sidste halve år i Australien. 

.. Haft ondt af mig selv på job, sammen med Kit, hvilket som så ofte førhen afføder vin-memes.

.. Kærestehygget med en tur på fødevaremarked i Nordkraft og et smut på Café inden en aftenvagt. 

.. Spist blodrøde bøffer på Bones og fejret venindes giga fine 12 tal.

.. Som naturligvis også affødte en lille gave.

.. Modtaget den slags sms, der kun kan gøre en lykkelig.
.. snapchattet nye snack-favoritter til Kit by night.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *