ferie,  fjoller,  snygge

3 liter vin, børnefødselsdag og piberygning.

I sidste uge havde jeg taget fri. At få brev om at have feriedage, der skal fyres af, er en trussel jeg forstår at værdsætte, og nu skulle det være. Så bortset fra en lille formiddagstjans fredag, har jeg bare nydt, nydt, nydt at gøre lige hvad, jeg kunne tænke mig. I 7 døgn. Og jeg ville det hele. Det endte som altid med, at den ene aftale bed den anden i røven mange af dagene. Dette var især grundet en masse samsovning med min kære mand, men det var på alle måder skønt – og jeg desuden fik også solohygget for fuld smadder fredag aften, efter besøg af søde K. Så selvom vasketøjet fra mandag stadig lægger usammenlagt i Ikea-net, var det en ualmindelig lækker uge.

 Dagene forløb således: 


Dag 1: Mandags-tøjvask efterfulgt af mandagsvin hos K.

Dag 2: Tirsdagstømmermænd og kærestehygge.

Dag 3: 6 måneders fødselsdag for yndlingsbaby.. 

.. og derefter onsdagskylling med min søde herre. 

Dag 4: Opvågning i kærestebolig for 2 nat i træk, heldagsbesøg hos mor og far, tidsnok til latenight overnatningsvisit af mand.

Dag 5: Formiddagsjob fra 11-15, og direkte kaffebesøg af søde K (og Lis Sørensen på lyd).

.. efterfulgt af en tur i Salling og biblioteket til 20.30, hvorfor resten af aftenen blev brugt med bogstak og chokorug. 

Dag 6: Lørdags-søstre date på Aalborg Teater.

.. og lørdagsvin med veninde tilklokken sent. 

Dag 7: Sovenlænge og solskinsgåtur ink. kigge-på-folk pause inden pick up..

.. hvor min kæreste og jeg blev enige om at hente mad, både af den grønne slags. 

.. og den slags der søles ind i hasselnøddesirup. 


Alt i alt en perfekt ferieuge – håber jeres var mindst lige så god. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *