A,  ferie,  fjoller,  PURE NICENESS,  snaksnak

Milano, dag 2: Dagen vi blev reddet at John Mayer.

Så er vi nået til dag 2 i Milano – en solrig dag hvor vi virkelig fik oplevet de forskellige kvartere i byen, på vores tur til de forskellige udflugtsmål.
Vi skulle både forbi Naturhistorisk museum nær vores hotel, besøge det berømte La Scala i midtbyen og ud i Biccoca-området, for at komme i en biograf, hvor filmene ikké er synkroniserede. Vi er nemlig helt superhelte-hooked, og med tømmermænd fra igår, var  “Guardians of the Galaxy” perfekt at bruge aftenen sammen med.


Dag 2 forløb derfor således, at vi:


Tømmermændsramte, men ved godt mod snuppede et morgenbad og  12.12 ankom til Naturhistorisk, hvor vi bla. fik æren af ham her.

13.32: Derefter satte vi kursen mod midtbyen til en af de steder, jeg havde hørt om hjemmefra, skulle være total hipster-cool og lækkert. Og det var det også. Bambusbakker i rå tilstand stod klar i montren til en lyn-tur i dampovn, fairtraide kaffen var skøn og desserterne øko. Prøv det, hvis I skulle komme forbi byen en dag – det er gå turen værd. 
Da klokken nærmede sig de 16, var vi nået til La Scala museet, som levede op til pompt og pragt.

.. særligt et gensyn med disse rolle-figurer var skæg, i og med Kit og jeg har ageret påklæderske for holdet på en Opera-turneet for et par år tilbage. Det er en lang historie, men jeg kan love jer for, der er gang i den backstage, især når du får sådan en tegning stukket i hånden og skal iklæde en italiensk mand outfittet på nul-komma-fem.


Efter det, blev dagen reddet af John Mayer. Intet mindre. For min kærestes jakke som han mistede dagen forinden på restauranten(læs med her), var dukket op, da ‘tyven’ havde fundet hans aflagte Mayer-billet i inderlommen. Ink. mobil-nr. og fuld navn. Hurra! 

.. Og nårh ja, det skulle vi fejre med en gang frokost og 17.12 sad jeg med egen parmasan vogn. Meget, meget farligt! 
Så blev kl. 19.17 og efter en metro-tur, stod vi velankommen i bio, efter en slentretur i kvarteret. Slik-belæssede og klar. Og sikke en fed film – var helt helt solgt. 

23.47 Tilbage på hotellet med to-go natmad fra den første og bedste mexibar. Der skulle jo hygges lidt, inden øjnene skulle smækkes i, selvom uret var sat til kl. 7. 3. dagen stod på 10-timers udflugt – men det er svært for to snakkesaglige natteravne, at lade snakketøjet hvile. Dag 2 var nemlig ligeså skøn som håbet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *