Vi elsker meatza – det er lækkert både som frokost, til madpakke eller whatever – og så er det genialt koldt, hvis der er rester.
Det findes i et utal af variationer, men dette er min favorit, er man til andet fyld kan man jo skifte ud, som man ønsker.
Du skal bruge:
1 pakke fars – jeg brugte 450 gr. oksekød
1 dåse linser
1 æg
1 glas oliven
Frisk mozzarella
Tomat
Krydderier
Fremgangsmåde:
Bland fars, linser, æg, krydderier og et halvt glas hakkede oliven. Jeg brugte chili, köfte og oregano. Derefter formes farsen efter ønske – jeg brugte et tærtefad. Derefter bagte jeg den i cirka 15 minutter, hvor efter jeg pyntede den med frisk mozzarella, tomatskiver, ekstra oliven og mere oregano. Der efter er det retur i ovnen til den er færdigbagt.
Jeg serverede den med frisk spinat, ekstra ost, flere oliven og tzatziki til.
2 Comments
Piskeriset
Mmm! Lækker udgave 🙂
A + K = ♥
Ja, den er et evigt hit??☺️
– K