opskrift,  yumyum

Meatza – opskrift


Vi elsker meatza – det er lækkert både som frokost, til madpakke eller whatever – og så er det genialt koldt, hvis der er rester. 
Det findes i et utal af variationer, men dette er min favorit, er man til andet fyld kan man jo skifte ud, som man ønsker. 


Du skal bruge:

1 pakke fars – jeg brugte 450 gr. oksekød
1 dåse linser
1 æg
1 glas oliven
Frisk mozzarella 
Tomat
Krydderier

Fremgangsmåde:

Bland fars, linser, æg, krydderier og et halvt glas hakkede oliven. Jeg brugte chili, köfte og oregano. Derefter formes farsen efter ønske – jeg brugte et tærtefad. Derefter bagte jeg den i cirka 15 minutter, hvor efter jeg pyntede den med frisk mozzarella, tomatskiver, ekstra oliven og mere oregano. Der efter er det retur i ovnen til den er færdigbagt. 
Jeg serverede den med frisk spinat, ekstra ost, flere oliven og tzatziki til.

2 Comments

Leave a Reply to Piskeriset Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *