jeg glæder mig,  nørd,  smukt

Odenseferie #2: Magi, osteomelet og genbesøgs-planer.








Uundgåeligt endnu et billedetungt indlæg fra Odense-turen, nu hvor dag 2 bestod af en eksplosion af vanvittigt opfindsomme, smukke og sjove indslag. 
Vi fik både besøgt de mange workshops, hvor de engagerede eventmagere fik ungerne helt kulrede som var det første dag på Hogwarts. Ville have elsket det som barn, tror jeg. Dertil så vi også Diagonal-strædet i fuld flor, fik fortællinger i Klosterkirken og læste op på racerne i Ugleriet. Finest var dog Brandts museum, der var komplet forvandet fra det formelle og kunstneriske museum vi oplevede dagen inden (læs her), til en eventyrlig verden, der nu bød på Hagrid’s hytte, Noberta’s grotte og Nutte Truttes Thesalon. Det var så gennemført – og det faktum at Den Fede Dame styrtede rundt og bad alle om kodeord, var et fantastisk kaos-touch. 

Som afsluttende element, spiste vi et lækkert måltid på Froggys, inden vi satte kursen mod Aalborg. Så mens vi glædede os over at regnen først begyndte, da vi ramte motorvejen, fik vi hygget og fordøjet de mange indtryk på turen hjem. Selvfølgelig til Harry Potter marathon på skærmen og natmad, for nørderi-lykken ville ingen ende få. Komplet fjollet og ualmindelig hyggelig afslutning på det hele. 

Jeg må godt nok sige, at festivalen virkelig op til vores forventninger – sikke et kæmpe arbejde, de har stablet på benene. Det var godt nok en skæg oplevelse. Vi kommer gerne igen næste år. Og næste år igen.




2 Comments

  • MusicIsMySecret

    Jeg er simpelthen så misundelig, men under dig det virkelig også! Jeg ville ønske, at et besøg til Odense havde passet ind i mine planer – havde gerne hilst på dig, og Sine Smed, der sidste år lavede et af hovederne til Fluffy. 🙂 Det ser virkelig gennemført og hyggeligt ud, og dejligt, at I kunne krydre besøget med god mad, vin og søde dyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *