Idiot,  voksenpoints

Man ved, Mensa ikke ringer forløbig, når at jeg..
.. læser ovenstående som “kød-anelse” og straks tænker på svine-influenza, og at lasten nok er fuld af syge dyr der bare splatter ud over asfalten. Undrede  mig lidt, ligetil jeg genså nyheden senere på TV Nord.

.. bruger to dage og adskillige forsøg på at regne børnelåsen ud, på mine nykøbte D-vitaminer.

.. opdager at Joey Moe og Burhan G ikke er tvillinger. Har altid lidt set og hørt dem som værende en – ala det etniske touch i Nik & Jay. Men efter at have set både Voice Junior og Toppen af poppen på job, må jeg indse, jeg er en smule senil. 

.. tre gange på en uge kommer hjem til tændte lamper i stuen.

.. kommer i tvivl om hvorvidt langhalse kunne spy ild i kamp, da jeg så fortids-udstillingen i Giveskud. Og kommet i tanke om, at drager ikké er det samme som dinosaurer. 

.. spilder flæskestegs-sauce på dugen hos svigerfamilie og bruger resten af aften på at placere vinglas uhyre strategisk.

.. finder pålægs-pakke i taske to døgn efter indkøbsturen

.. bliver lidt stolt over, at kunne huske at “Boom boom” var lavet af Mabel. Egentlig ikke særlig cool baggrundsviden, at ligge inde med. Eller spor godt klaret at have husket, når man ser på, hvad jeg ellers glemmer.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *