Uncategorized

Ventetids-fraklip med ulve, stavefejl og rejemadder.

Så er julen gået på hæld, og I får glimt fra den søde ventetid, med en forsinket “ugen der gik”. Uge 50 bød på nogle aftenvagter hvor travlhed og juleri gik hånd i hånd, og fritidstimerne blev også fyldt op af højtidens glæder, lejlighedsrengøring før flyttesyn, besøg fra KBH, Teater og ikke mindst juleaften, som i år gik hurtigere end nogensinde. Det var så dejligt og hyggeligt, at da jeg kiggede på klokken og indså klokken allerede var 21.23, netop da dansen om træet var færdig, blev jeg helt forundret. Men nydt blev den, og vi lukkede også først ned midt på natten, for at vride hvert sekundts fornøjelse af den fantastiske stemning.

Men som nævnt var ugen op til heller ikke at kimse ad, så I fåe fraklippene her.

Min juleuge gik med at jeg bla. fik:

.. overtaget det utal af rester, da var tilbage fra min kærestes herrejulefrokost. Leverandøren troede det var 18 og ikke 8 mand, der var inviteret. Ren win, hvis du spørger mig.

… nydt godt af min nye altan! Perfekt udsigt til kaffe og gaveoppakkeri.

.. spist pæremazarin i aftenvagt og hørt Kim Larsens jul.

.. Spist en hel lakseside på 800 gram på to dage – 2xfrokost før job og 2xaftenvagt madpakke. Så har jeg vist indhentet min Omega3 for december.

.. leget “find tre stavefejl”.

… hygget på smukke Ulla T med dejlig veninde.

.. fundet min største præstation ever, anno 1997 i gemmerne.

.. fået julegavel til mig selv leveret. Elskerelsker det allerede! Og 204 bøger senere, er kun 2/3 dele fyldt op, så der er rigeligt plads til min yndlingsherres mere beskedne samling, når han flytter ind 20/1. Juhu!

.. set årets juleforestilling og været underholdt fra start til slut. Fantastisk show!

.. fået massive reje-natmadder.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *