Uncategorized

December opsummering.

Med udgang af december idag og et nytår, der kommer flyvende i morgen nat, er vist på sin plads med en jule-opsummering, er det ikke? Det tror jeg nok frisør! Så har får I min

December 2017 i tal:

Antal gange, jeg har sagt: “Høhø, vi har vist en drillenisse i huset” til beboerne på job, når jeg har tabt noget, vendt folks trøjer forkert eller vi er løbet tør for karrysalat/leverpostej eller kakao: Alt for mange.

Antal gange jeg har krummet tæer, over overstående sætning: Aaaalt for mange.

Antal gaver givet: 27, 13 i min kærestes pakkekalender, en fødselsdagsgave til veninde, en blomst til veninde, en tak-for-flyttehjælp gave til far og kammerat og et utal af julegaver til familie, svigerfamilie, kusine, veninde mv.

Antal gaver modtaget: Mange! Bliver lige facineret og rørt hvert år.

Antal skumjulemænd fortærret: Uendeligt.

Antal søvnløse nætter: Tror vi tager en 50/50 opdeling af månedens dage – de første to uger var det mellem 0-5 timer jeg kørte på, fordi jeg skulle flytte, og en god håndfuld timer røg også i juledagene, vågner altid når jeg ikke sover hjemme, og med K som medsover, skal der jo også snakkes til kl. 3-4 stykker.

Antal flyttekasser fyldt, tømt, sager omarrangeret, biler lånt, Bilka/Ikea/lossepladseture kørt: Luk røven.

Antal underholdnings/kultur arrangementer: 8. Foredrag på AroS, Salling julelys tænding/koncert, Aalborg Teater tur, besøg i Den Gamle by, HF Julerevy, Justice Leauge i biffen og Impro teater på Cafe Hack.

Antal glas glögg nydt: 5 stykker. Det måtte godt have været fiere – men rødvin i kølig stand, er der tilgengæld blevet indtaget x mange.

Antal gange jeg har tjekket vejrudsigten i frygt for is på cykelstien: 31 + det løse.

Antal julearrangementer: 1 i november, og fire i december ink. Juleaften – og så venter der en svigerfamilie julefrokost i januar.

Antal tvangsæbleskiver indtaget for at være høflig: 0, for første gang i mange år. Min kvalmegrænse takker mig!

Antal folk med både cykelhjelm og nissehue spottet i Fakta: 1, gudskelov. Og en dame med lysende rensdyr-hårbøjle, der drak kaffe alene på Starbucks – det var ligeså sørgeligt.

– A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *