Uncategorized

Cheesecake-wannabe, regnvejrs-forbud og restepizza.

Så begynder januar at synge på sidste vers, og trods en god portion aftenvagter, køleskabsflytteri og tiltrængt rengøring af hele hjemmet, har dagene også budt på en del hyggeligheder i “ugens fraklip”.

Komisk nok, har jeg kun haft 2,5 aftner og en formiddag med min kæreste, efter sammenflytningen sidste lørdag. Så da spørgsmålet om “hvordan det går med at bo sammen” faldt igår, måtte jeg konstatere at den travle uge med masser af aftaler og de forskudte arbejdstider, har gjort vi ikke har set hinanden mere end vanligt (og dertil ofte i praktiske sammenhænge). Men det er jo kun godt, for netop derfor, bliver vi nok – forhåbentlig hvertfald – aldrig helt typerne, der kommer til at sidse på skødet af hinanden. Man har da hvertfald lov, at håbe – efter 7,5 år er det trods alt ikke sket endnu, og jeg er tydeligvis ikke træt af ham. I denne uge, ser vi også først hinanden mellem 22 og 00 alle hverdagene grundet tøseplaner, drengehygge, familiefødselsdag og museums-date, men vi har heldigvis hele lørdag og søndag sammen til Flensburg-tur og kaffebesøg hos mine forældre.

Men det hårde slid har også en ende: Hjemmet er så småt ved at være 100% på plads – sofaen jeg har ævlet om, henter min kæreste og ditto stærk kammerat i morgen, lige i tid til at lillesøster E og jeg kan afprøve den i selskab med en gang tøsesladder og Netflix. Juhu! Det skal udnyttes at have TV sådan en aften, efter tre år uden – altså, har stadig ikke tændt for det solo endnu, men mon ikke jeg kan lure det appel-tv der. Vi så da film på det igår, men formåede utroligt nok, at skulle guides til at skrue op. Men det var nok mere tømmermændene, der talte, for K og jeg fik moret os gevaldigt lørdag aften med både vin og drinks.

Nå, men nok snak – med en aftenvagt forude idag, står den snart på lidt bageri og diverse ærinder, og med blogging-overspringshandling på plads, må jeg hellere igang. Fraklip kommer her, og såvil jeg drible videre.

Go’ mandag til jer!

Ugen der gik, forløb med at jeg fik:

.. haft dejligste K til tøsedruk for to og haft den hyggeligste aften.

.. haft frokostgæst, hvor timerne som altid var for få, og regnvejret fik skylden for, hun blev på adressen længere end egentlig planlagt.

.. smilet over Lillesøster E’s fremsendelse af børnefotos anno 1997. Ligner jeg har fået stød i fødselsdagsgave.

.. fejret nok en kollega.

.. fået besked om den nye sofa er på vej, og sat københavnerskabet op til ankomst af de bløde sæder, som skal hentes i morgen.

.. lavet grisk og grim tøm-køleren mad efter lang daf, ala “hvad grøntskuffen gemte”-rodfrugtefad, stegte pølser og vegetar-ostepizza.

..været på søndagsdate med yndlings eksiljyde, der var hjemme i Aalborg på snart-fødselsdag-weekend.

… lavet lyn snyde “cheesecake”, som mest er en nonbake fromage-version i samme opbygning, som smager altså også smager pragfuldt.

.. været den heldige medvinder af et gavekort på salatbar, da lillesøster E deltog i facebook-konkurence hos Nadias. Altid altid et hit, med en gågade-tur med den dame.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *