facts,  fjoller,  K,  snaksnak

10 Tilfældige facts

 • Jeg er tidsoptimist på et pinligt niveau. Det betyder at jeg udskyder alt til sidste sekund, da jeg jo ‘sagtens kan nå det’ – uanset hvor mange gange modsatte er bevist.
 • Jeg ved ikke hvad jeg vil, når jeg bliver voksen. Som i, at jeg oprigtigt ikke har noget bud.
 • Hvis jeg skulle være narkoman med noget ville det nok være ost og fridage med solskin – der findes næsten intet bedre.
 • Jeg savner gode tv-serier – jeg har travet diverse streamingtjenester tynde, men synes ikke de har nok af den slags jeg kan lide. Altså serier som Seinfeld, Ally McBeal, Fraiser, Will & Grace og Beverly Hills. Alt er nyt, dramatisk eller kedeligt.
 • Jeg har et had/kærligheds-forhold til min seng – jeg vil bare ikke gå i seng, men når jeg så endelig er i seng, vil jeg ikke op.
 • .. overstående gælder i øvrigt også for mit bad.
 • Lige nu glæder jeg mig umanerligt til mikro-forårsferie med mine to yndlings søstre. Det er næsten årets højdepunkt.
 • Jeg går ikke med makeup, så forstår ikke det der hysteri med ikke at kunne gå til bageren uden, og dets lige. Tænk, at folk tror bagere går så meget op i øjneskygge og stripperglitter. Nå, men anyway – jeg har købt en mascara. Sådan en allergivenlig sag, som kan vaskes af med vand og alting. Hurra. Måske får jeg den faktisk brugt.
 • Det faktum at min cykel er lilla gør mig lidt gladere hver eneste dag.
 • Jeg er lidt talblind, og har talt antallet af fact ret mange gange, uden at være sikker på der rent faktisk er 10.

16 Comments

 • Rebekka

  Jeg kender så godt det med sengen og badet! Det er lidt fjollet. Især med badet. Jeg har en idé om at jeg hader at blive våd, men jeg er jo ikke til at drive derfra igen, når jeg først har placeret mig i bruseren…

 • Jeanette H

  HAHHAA jeg var ved at sprutte min Nettoindkøbteetermiddagspåkontoretpizzasnegl direkte ud på min skærm!

  Jeg har i øvrigt også en lilla cykel med verdens største cykelkurv, som jeg kan have én af mine hunde i. Og jeg bliver også så glad af farven hver dag.

 • Skalotteløg

  Åååh, den med sengen. Og badet!! Mht. make-up, så forstår du det nok ikke, fordi du er mørkhåret! Hvis jeg går uden make-up, ligner det, jeg har været død i en uge ? End prioriteter ændrer sig efter børn, så nu kan jeg sagtens gå ud uden, hvis det betyder, jeg kan blive i sengen 15 minutter længere…
  Har du prøvet at se Modern Family? Nok er den ny (altså, den kører på sæson otte, men den er ikke lavet i 90’erne), men den er seriøst god. Prøv det! ?

  • venterpaavin

   Jeg nøjes med at permanentfarve mine lyse bryn – resten af mit trætte grå fjæs må sgu sejle sin egen sø. Og hvis folk ikke kan holde det ud, er det jo teknisk set ikke mit problem – jeg undgår bare mit spejlbillede.

   Jeg har prøvet, men jeg blev slet ikke fan – men hør så meget godt, så skal måske lige prøve engang til?

 • Anette

  Nogle nutidige krimier er ok… men ja savner et umage par og ligne…..

  Savner også min blå cykel… selv om lilla ville være bedre…. får jeg nogen sinde den ladcykel jeg ønsker mig så skal enten cykel, lad eller cover til lad da være en glad farve som lilla.

  Og sengen… oh yes… altså når jeg først sover, tror nok det ville være det same hvis jeg havde et badekar… åh hvor ville det være dejligt… overvejer at mit forsøg med ferie, skal finde et værelse med karbad ??

 • Lotte

  Den er god nok, du ramte 10 punkter ?
  Jeg er med på seng/bad-holdet. Jævnfør, at jeg skriver dette kl 0.30, selvom jeg har været oppe siden 4.30 (ikke med min gode vilje).
  Sig til, når du finder en god serie, jeg er også løbet tør ?

 • Signe

  Venter stadig på, Netflix finder ud af at sende Seinfeld ud til os. Elsker simpelhen Kramer. Og dét med make-up – det er noget med at være god ved sine medmennesker, som Maren også skrev for nylig. Er helt på linje med hende dér 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *