A,  anbefaling,  fortællinger

Heathers, The Musical – en anbefaling

I torsdags havde jeg inviteret min søde mand på date.

Teatergruppen “Musicaliber”, der på jævnlig basis laver fortolkninger på klassiske stykker, var nemlig på plakaten på Aalborgs Hem’li Teater, og de plejer altid gøre det godt.

Sidst, jeg så noget fra deres hånd, var det “Den Eneste Ene” der stod for skud, og jeg gik helt 90’er nostalgisk og høj derfra.

Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg også måtte give “Heathers” et skud.

Selv havde jeg aldrig hørt om stykket, men kan forstå, det er en ungdomsklassiker fra 1988, og efter forestillingen forstår man godt hvorfor.

Den har alle elementerne i en klichefyldt american teenmovie, men også med adskillige plottwists, der må have rystet bibelbælteholdet i USA, da den kom frem.

En vaskeægte “Mean girls” krydret med homosexsualitet, selvmord, magtesløse lærer, naive forældre og mobning der fører til skyderier.

Der er nørden, goth’en, den tykke pige, sportsidioterne, det “skadet” barn, samt top-eliten, pigegruppen “The Heathers”dø der styrer kantinen, festerne og hirakiet med hård hånd. Og selvfølgelig en hovedperson, der skal jonglere mellem tilbuddet om at blive en del af kliken, de gamle venner og farlig kærlighed. Jeg lover jer, man får akkurat det der kan forventes af denne cocktail, samt lidt til.

Der er nemlig fantastisk live musik, fede stop-motion effekter og ualmindelig velskrevet manus, der giver kvaliteten et nøk op, der i min optik kan matche Aalborg Teaters professionelle opstillinger, uden problemer.

Indlægget her er ganske anti-sponsoreret, men blot en anbefaling. Både min kæreste og jeg er enige om, man sagtens kunne se den igen. Så lyder det, som noget for dig, synes jeg, du skal skynde dig at booke en date til formålet.Der er flere aftner, der ligesom i torsdags, er meldt udsolgt, men der er stadig mulighed for at slå til.

Stykket kører i øvrigt til og med d. 3 marts, så er du interesseret, så tjek deres facebook for ledige billetter.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *