Uncategorized

Cheesecake-fejring, kattefostre på pose og påskeskumsfest.

Den koldeste uge i mands minde er ovre, og her i Aalborg starter vi mandagen med puddersne i strid strøm fra himlen, der gudskelov ser ud til ikke at lægge sig alt for tungt. Og hvis det gør, håber jeg de lovede 4 plusgrader i morgen, får has på det. Stemmer for mindre næsespray og ømme bihuler til min kæreste, ikke flere kollegaer stuck i trafikken, syge borgere, der kunne bruge lidt ekstra omsorg, som der ikke er tid, at give af, våde vanter og ikke mindst rædselsplagede ture på cykel. Heldigvis skal starte min snevejrsmandag med søde K, og det glæder jeg mig til.

Og nok brok, over vejret, Min uge bød langtfra kun på dårligdom – tværtimod er sneen den eneste overskyggende nedtursfaktor – en del hygge, fejring og fjoller blev der også til.

Mine dage gik nemlig med, at jeg fik:

.. fejret meget dejlig dame med hjemmebag, tøsesladder og pakker.

.. af den slags, der kunne forlede til at tro, det var 12 og ikke 32, hun fyldte.

.. spist fancy fish and chips med syltede rodfrugter, urtecreme og pankopaneret torsk, i selskab med gammel studieveninde.

.. sendt veninde i Århus en tanke.

.. formiddagsfornøjet mig med Lillesøster E, der efterlod sig den fineste gave.

.. spist boller og snakket om alt og ingenting.

.. lørdagshygget på Penny L, og snakket Pariserferie.

.. været i Ikea, gået tur og spist chokolader med min rare herre.

.. holdt mexci-søndag.

.. fejret verdens sødeste moar med lækker 80’er mad og fantastisk familiehygge.

.. fundet kattefoster på job og helt seriøst overvejet ikke at æde det. Ydrk.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *