ferie,  Jeg glæder mig til,  K

Hvis de ikke vidste bedre..

giphy.gif

.. ville de måske tro, at der var ubudne gæster i min lejlighed, mine naboer. Det er seriøst mindste 5 år siden, at nogen har gået i bad her, mens klokken hed 07:EtEllerAndet. Jeg spillede dog, som vanligt, min pinlige playlist med alt fra Britney og The Off Spring til den der om Lone der har en kæmpestor røv. Det må have betrygge dem lidt, hvis de altså er den slags bekymrede/nysgerrige typer.

Grunden til at jeg vågende en time før uret, som allerede skulle ringe 07:30, ringede er fordi jeg glæææder mig til idag. Det er vores årlige søstre-tur til Flensborg. Næsten 48 timer i fantastisk selskab, med penge nok ikke lommen til at lege rige, fokus på lækre måltider og en utrættelig trang til at shoppe alverdens tysker-junk. Det bliver helt sikkert perfekt!

Måske skulle man få lavet lige en lille balje kaffe, i håb om den kan holde trætheden på afstand. For den kan jo dukke op, når man mindst venter det, når man sådan har været oppe før daggry.

Håber I har en lækker mandag i vente!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *