A,  jeg drømmer om,  jeg glæder mig,  Uncategorized

Kom maj, du søde milde.

.. kan I huske den?

Som friskole elev har jeg fra børnehaveklassen og til og med 9., sunget to morgensange hver eneste hverdagsmorgen i alle 10 år – og ved denne tid, var man stensikker på, at den her kom på tavlen en gang eller to.

Maj er ofte den måned, jeg glæder mig mest til. Hvertfald i mit voksenliv. Udover juledagene, er det helt fantastisk at opleve sæson-skiftet, som jeg synes finder sted tydeligst her, og ikke i marts, der ofte snyder. Nej, maj, det dur! Foråret har fået tid til at starte op, og selv år med sne til april og en regnfuld sommer som forrige år, er maj gået fri og helliget til grønne blade og solskinsfregner. Altså, hvertfald meget af tiden.

Dertil har jeg også de seneste år, lagt årets kærestetur netop her, og denne maj er ingen undtagelse. Og herudover, er der også allerede andre hyggelige ting, i stort og småt, jeg ser frem til allerede nu.

 

I maj vil jeg:

.. traditionen tro, se et rødt flag smælde d. 1 og drikke vin i Kildeparken med K.

.. lufte mine tre nye sommerkjoler, jeg købte på bud her i ugen.

.. teste Cafe Ministeriets nye brunch-kort i den kommende uge, med søde E.

.. tage på miniferie til Odense og se Herge’s Tintin udstilling ink. Filmforedrag og gå på opdagelse nye steder.

.. bruge tid på altanen. Og prøve de nye dartskive!

.. fejre min gamle studievenindes aflevering af ansøgning på onsdag.

.. invitere min søde kæreste ud på rødvinsdate i månedens tredje uge.

.. forny mit netop udløbede årskort og tage i Zoo, bla. d. 5 med svigerfamilien til frokost og dyrefodring.

.. Tage med K på tøsedate d. 12 og være fine i tøjet og grimme i munden.

.. spise to-mad i Østre anlæg og drikke iskaffe på havnen.

.. nyde Paris for fuld hammer i fire fantastiske døgn fra d. 26. – og Disneyland ikke mindst!

.. fejre min kusine og fætter’s 18/20 års med familiehygge og brunchbuffet d. 20.

.. invitere mig selv på kaffe i mine forældres drivhus-orangeri.

.. få verdens bedste eksil-jyde hjem til hyggeaften med teatertur og lækker mad fredag d. 18.

Hvad med dig? Nogle rare planer, ideer eller mål i sigte?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *