A,  afslapning,  ferie,  fest fest fest

12 ting jeg helt sikkert skal, i Paris:

– Bestille rødvin i flyet til morgenmad. Bare fordi det er festligt. Og lidt fordi. Ja, det der med at flyve vist aldrig bliver min favorit. Den slags hjælper vin altid på #yndlingsplacebo.

– Komme med utallige citater i Disneyland. “Mine spinathorn!” bliver jeg fx aldrig træt af at udbryde.

– Smage noget jeg ikke aner hvad er. Hvilket er skidenemt, når man ikke kan et ord fransk. (Bare ikke snegle, kære Gud – please, lad mig gå udenom det, når jeg bestiller i blinde)

– Misunde min kæreste for at kunne kigge på lækre franske damer og kigge lidt med, for franske mænd er alt hvad jeg får – og det er altså ikke lige mig. Godt, ham jeg har med, er meget pæn.

– Sejle på vandet og forsøge ikke at dø af barnlig lykke, når det sker.

– Forsøge ikke at spilde på mig selv, særligt på Michelin Restauranten. Har strategisk valgt en sort kjole til netop den anledning.

– Undlade at fri til Ryan Renolds, når vi skal ind at se Deadpool 2. Alt har næsten lukket søndag i Paris, så ham skal vi nemlig bruge aftenen med der. Verdens dejligste idiot-helt.

– Nok blive glad for, at jeg har fået googlet at der ligger en latenight-open McDonalds 4 minutters gang fra hotellet.

– Besøge Shakespear og Co. efter flere opfordringer; det er lige mig! Bøger, Harry Potter stemning, engelsk kagebord, god kaffe? Jeg kommer!

– Få Quasimodo’s sang på hjernen ved Notre Dame igen.

– Ikke gå i panik, når vi skal i metroen – også bare i Kbh. Vil helst gå til ting, for bliver helt kultet af vejnavne, afgangstider og korrekt billetkøb. Det må ham med skægget lige tage styring på.

– Få noget med gedeost. Gerne med vin til. Masser af vin. Min kæreste vil tilgegæld gerne på crossaint og crepes jagt, så hvis I ved hvor byens bedste findes, så giv lyd!

 

Ps. Fik jeg nævnt, vi flyver klokken 10?!

Det er fandme lige om lidt. Juhu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *