A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Fornem fiskemad, fabelagtig flæskesteg og fantastisk friture.

Så fik vi taget hul på den sidste juni-uge og hvertfald her i Aalborg, er solen tilsyneladende tilbage for en god stund. Og for fuld smadder, tilmed – 26-29 grader er på programmet. Det skal nok blive godt! Er I også heldige, i din del af landet?

Men nu til fraklippene fra forrige uge. Dagene bød på kunst, job, biograf-kærestetur, venindehygge x 2, familiehygge, streetfood, fin mad, udflugt til Blokhus og fødselsdagsfejring.

Kontrasterne i hverdagen er skægge, også i det små – men en ting er sikkert: gentagelsesglæde kan man ikke tage fra mig.

Se selv:

Dagene forløb med at jeg fik:

img_0923

.. spist mandags-slik med Han Solo og Chew Bacca. Fantastisk selskab!

img_1001

.. og lørdagsslik, i rumvæsenfri zone efter bål i Aalborg Zoo. Savnede dog Chewie; elsker hans lyd. Alt for cute. Såeh, mon han gider komme til kaffe på jorden?

img_0948

.. drukket onsdagsvin med dejlig veninde til Kvium-kunstsalon.

img_1015-1.. og søndagsvin til Lillesøster E’s “Jul i Juni” fødselsdag.

img_0972

.. skaffet mig selv snackkit til torsdagsvagt.

img_0936

.. og tirsdag haft kollega på opgaven. Veludført!

img_0962

.. spist lækker fiskesandwich med K.

img_0920

.. ogi Hjørring på Bistro V., med min søde mand.

img_0932

.. og proletar friture på McD, på den ensomme solo måde, hvor man lige henter aftenvagtmad på vejen, og ikke helt fatter at bestille på skærm. To-go! Not to-stay! Ih.

img_0952-1

.. og på den vegetariske måde, hvor tøsesnak, falafler og bagtaleri gik hånd i hånd.

img_0908

.. besøgt en dejlig dame, og talt om hvordan vi elsker vores søskende og at hjemmets lille storebror, nok skal få så meget glæde af sin lillesøster.

.. og hygget med min egen “lille” en, velvidne om hun netop har fået sin bachelor og faktisk er ret stor. Hvornår skete det lige?

img_0973-1

.. glædet mig til at tage hul på ny bog, men aldrig kom dertil, fordi kæresten dukkede op med en ipad og et filmforeslag.

img_1008

.. og tilgengæld næste dag fald i gryden og havde grint højlydt tre gange, blot 29 sider inde i værket. Det skal nok blive godt!

Hvad med din uge? God? Træls? Spændende? Fik du set bål?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *