A,  afslapning,  forkælet,  hjælp

En efterlysning, Steffen Brandt kidnapning og vin i massevis.

Velkommen til hedebølge ugen, part 2.

Hvad synes I om Costa del Kalundborg?

(Har konstant den sang på hjernen disse dage, og mistænker barndommens Shubidua indoktrinering. Så måske, det hjælper at skrive ordet?!)

Anyway: Selv ved jeg ikke helt hvad jeg synes om, at der venter sydende 30-33 grader forude, for at være helt ærlig. Kan man bestille en kølig brise med? Og Chewbacca med gigantisk vifte, der starter armvifteriet, sekundet jeg rammer puden, med vindstyrke “stiv kuling”? Så er jeg klar. For i dagtimerne er jeg hengiven fan, men jeg kan simpelthen ikke sove, når vi er over de 25 grader. Særligt ikke, fordi mine myggestik tænder helt af, så snart jeg har varmen – jeg siger jer, i nattetimerne mellem 2 og 4 er klar til at hjemme amputere dem i disse dage. (Nogle råd?)

Og så er der bosteds-arbejde, hvor tempoet nogle gange kunne bruge, at kommunen bød på fri iskaffe fremfor fri frugt – eller bare en aircondition der ikke var fra oldtiden.

Men varmen er jo også dejlig, og når den engang er på retur, ved jeg, jeg bliver ærgelig. For det er skægt, som man bliver forvendt med, at bare ben og lyse aftner. Min kæreste og jeg endte lørdag aften på havnen, med at konstatere, at der da var lidt køligt – med 22 grader og heftig vind, var det nok næppe ligefrem koldt, der var – jeg savnede bare en cardigan, for første gang i ugevis.

Så nu må vi se, om ikke også det nok skal blive udnyttet til fulde de kommende dage. I sidste uge, fik den hvertfald ikke for lidt – alle frokostaftaler, kaffedates og vinflasker der skal tømmes, slæber jeg hvertfald allerhelst ud, når muligheden er der. Så kan man kigge på mennesker og få solskinsfregner, og hjemmets fire vægge skal nok blive tjekket ud hele efteråret og vinteren.

Så mens vi venter på graderne stiger, kan I tjekke de sædvanlige ugeglimt fra min hånd.

De forrige 7 dage, fik jeg nemlig:

img_1453

.. bagt banankage og hygget gevaldigt hos vores søde forældre, før de drog på årets ferie.

img_1445

.. været til Kunsten Sommerlounge og set/hørt Barselona. Fik et chok, da det vidste sig den purunge, konfirmand-forsanger lød til, at have slugt Steffen Brandt.

img_1439

.. leget lokal turist med søde E.

img_1438

.. som medbragte en pibe magen til dem, jeg senere skulle få stukket i hånden i Århus. Er I også fan af dem med sea salt?

img_1465

.. spist aftensmad på havnen med sød veninde og hygget i solen i fyrre år.

img_1529

.. blevet inviteret på dejlig brunch før aftenvagt.

img_1533

.. og fået uddelt guf derhenne.

img_1482

.. været på dansk/fransk bistro (Le basilic) på weekendens spontantemini-ferie i Århus, der varmt kan anbefales.

img_1485

.. og indtaget Klostertovet bagefter til solskinsvin, efterfulgt af mere på cafeen overfor, til Jazz Jam. Fantastisk hyggelig aften.

img_1517

.. fået læst højt og drukket kaffe ved Musikkens Plads. Min kæreste er perfekt stemme-mager.

img_1536

.. glædet mig til hygge med K, og hygget gevaldigt med sladder og solskinshygge, akkurat som vi gør det bedst.

img_1433

.. fået peppet madpakker op via fritter, da fælleskøknet bugnede efter uddeling.

img_1419

.. fået lækkerier, af Lille E, der supplerede med denne espresso-bar, købt i det tyske. Gid de var til at få herhjemme. Hvis I skulle se dem, så råb op, ikke? Kunne godt bruge et lager!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *