A,  brok,  fjoller,  folk er freaks

Tusinde tanker, en liste

Ting der holder i byretten:

– Hel grillkylling på lokal kinagrill til 72 kroner. Det er da til at forstå!

– At jeg for første gang i mit liv, er skudt yngre, end jeg er hele tre gange på et år. Siden jeg var 17, har svaret været: “Øh? 22?” Kun smart, når man skulle ind i byen. Meeen: Nu lander jeg på “25?” og fylder 28 i oktober. Boohya!

– At obligatorisk organdonation er på diskussionsbordet. Lad det nu please gå i gennem, og så må mormoner og nærrige freaks krydse sig ud på borger.dk. Og vil du ikke dele dine organer? Ja, det er såmænd fair nok, så får du bare heller ikke lov selv at få en nyre, hvis din står af, smålige røvhul. Du vil vel godt være med i hulen, ikke Mulle?

Hvorfor var det lige:

– At der ikke er en ny fantasy serie, der kommer på niveau med Harry Potter? Gad godt opleve hele showet forefra!

– Man ikke havde nogle jurist/ingenør/skuespillerdrømme? Så kunne man jo være blevet rig.

– At Peter Ingemann skulle teste en fleshlight lygte, da jeg tændte for Tv’et i fælleskøknet på job?

Hvem stopper:

– Salget af læbe-piercinger med UV effekt?

– Joakim B. Olsen? Helst ind i noget lydtæt.

– Folk der siger “så hut jeg hvisker”.

Ting der er vokset på mig:

– Ibi Støvring. Læste engang at hun havde udtalt, at alle jyske piger ville have en københavner, og tænkte, hun måtte være tosset. Meget voksent grundlag ikke? Tsk. Men nu følger vi hende på insta, hun er jo ualmindelig cute.

– Danskvand med lime og agurk. Så god!

– Scrunchies – meget overskuelig accesorie.

Madvarer du altid må tilbyde mig:

– Ost! Brie, emmentaler, rødkit, smørreost eller ostehaps – jeg er klar!

– Chicken nuggets.

– Flæskestegssovs. Og noget at dyppe med. Eller. Bare en ske.

Ting der forvirre mig:

– Folk der ikke kan lide kaffe. Især når det er kollegaer. Hvordan klare de den? Overmennesker, hele banden!

– At vi er 50% overvægtige herhjemme, og de overvægtige siger de bliver mobbet og chikaneret verbalt dagligt pga. deres vægt på gaden, i butikker og på arbejdspladsen. Enten er alle normalvægtige nogle rædsomme voksenmobbere (som fatshame-jagter alle byen rundt), eller også står dem med ekstra sul på kroppen altså også, og råber “fede svin” efter hinanden på diskoteket. Either way, er jeg lidt forvirret – forstår godt modellerne med meget lidt variation i kropsstørrelserne figurere alle steder, “min fede træner”-tv er nedladende og begrænsede tøjstørrelser i butikker er et problem – det andet fatter jeg bare lidt hat af. Men hvad ved jeg.

– At der stadig er folk der ejer Bullrot tøj.

Jeg stemmer for:

– Nogle binder alle snørrebånd sammen under bordet på Christiansborg. Og filmer resultatet.

– At Peter Madsen ingen breve får, efter han har søgt pennevenner på facebook med offentligt opslag. Ikke et.

– Gratis vifter og mojitos i busserne sommeren ud.

No Comments

  • Fruen i Midten

    Kan vist følge dig i det meste 🙂 Lige på nær ost altså. Donnaen bliver skudt yngre end hun er. Kunne aldrig snyde sig ind nogen steder, og nu bliver hun stadig bedt om ID. Totalt nederen, skulle jeg hilse og sige. Og ja, det er vildt underligt, at folk kan overleve på job uden kaffe.

    • venterpaavin

      Vores lillesøster mener også, det er ligeså stor en forbandelse at se ung ud – hun er 22 og vil meget nødig bedes om ID til alkohol indkøb eller byen ?
      Og ja, jeg er også imponeret!

      – A

  • selvskabet

    Jeg er en af dem, der aldrig er blevet voksen og har lært at drikke kaffe (eller the for den sags skyld). Jeg har det lige omvendt med dem der gør…hvordan kan de få det stads ned? Det dufter så godt og smager så skidt! 🙂

  • Lene

    Og jeg er en af dem, der aldrig har lært at drikke kaffe. Har virkelig prøvet, men det smager ikke godt, og jeg kan heller ikke lide kage/chokolade eller andet, hvor der er kaffe i 🙂
    jeg er ikke mormon eller nærig, men jeg har, selv da mine børn var mindreårig, ikke været for organdonation for mit eller deres vedkommende og ville derfor heller ikke modtage organer. Min holdning er nok ved at ændre sig og jeg har ikke noget mod, at andre har en anden mening/holdning end mig. 🙂

    • venterpaavin

      Det er også en anden sag, hvis man ej modtager, men kan forstå nogle mener, de bør få, men ej give ?. Så jeg har det ligesom du, med mig: Jeg acceptere din holdning fuldt ud, men forstå valget gør jeg nok ikke helt ☺️.
      Og pudsigt, jeg kunne fx lide kaffechokolade allerede som barn ?❤️.

      – A

  • Tine

    Jeg har heller aldrig lært at drikke kaffe – eller te eller rødvin for den sags skyld (det må være chokerende for dig, haha!). Stik mig en cola, en øl eller et glas hvidvin i stedet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *