ferie,  snaksnak,  snygge

Status fra Ferieland

Jeg har ferie – det har jeg faktisk haft i et par uger efterhånden. Og den er ikke slut endnu. Tiden flyver, som bekendt, afsted når man hygger sig, danderer den og bliver forkælet til den store guldmedalje.

Her er lidt af alle de hyggeligheder, som min ferie har været fyldt op af:

IMG_3680

Jeg er blevet begavet. Det er en af fordelene ved kombinationen af en gavegal familie og rejselystne søstre. Denne fine pakke er fra A’s rejse til Sverige.

IMG_3684

Der er også blevet tid til et lille cafebesøg. A og jeg spiser ugentlig frokost det samme sted – det passer genialt, når vi begge arbejder aftner. Og min ferie skal ikke komme i vejen for sådanne traditioner.

IMG_3446

Der er også blevet tid til en lille øl med en veninde. Det er ikke altid nemt med voksenlivet og alle dets forpligtelser, så når det sker er det ren lykke.

IMG_3457

Min mor er den bedste bager jeg ved, så begejstringen var stor, da jeg besøgte vores forældre og der var nybagte valnøddeboller på menuen.

IMG_3482

Efterårsvejret har været hyggeligt, selvom jeg kommer til at savne solen, når sommeren engang er slut for i år. Det har betydet at vi har taget forskud på efterårsmaden. Kartoffelmos er et evigt hit hos mig, og nu er det næsten sæson.

IMG_3487

Vores mor nøjes selvfølgelig ikke med, at server nybagt brød. Hun havde enehændigt plukket tusinde brombær, og tryllet en god del af dem til verdens lækreste brombærfromage. Det var så godt.

IMG_3508

Der har heldigvis også været tid til lidt rødvin i godt selskab. Altid dejligt at vænne verdenssituationen med sådan et glas i hånden.

IMG_3556

Jeg har ikke haft så meget fornøjelse af min sydvendte altan her i sommer, så jeg har taget revanche de sidste uger. Og med et tæppe og kaffe i hånden kan alt lade sig gøre.

IMG_3580

Afslapning har der heldigvis også været tid til. Jeg har nydt friheden, freden og netflix – og det har været så skønt.

IMG_3598

Endnu en gave var blevet hjemkøbt til mig. Denne havde vores lillesøster med fra Berlin. Tusinde liter tøseforkælelses og guf – jeg er så heldig.

IMG_3608

Der blev også tid til et gensyn med min gamle kaffekop. Jeg har engang ejet to af disse smukke kopper, men da jeg ikke længere orkede blåt og hvidt porcelæn gav jeg et til hver af mine søstre. Så det er dejligt at kunne besøge dem, når jeg engang imellem bliver budt på kaffe.

IMG_3618

Vores lillesøster er en mester til at forkæle. Jeg blev inviteret på alt fra tapas til tøsefilm. Og så havde hun endda købt mig en lille bitte flyrødvin. Det er betænksomhed der er til at forstå.

Så den sidste uge af min ferie har af at lægge sig gevaldigt i selen, hvis den skal have en chance for at hamle op.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *