Uncategorized

4 x slik (med og uden modersmærker), 3 x gaveregn og kagekarma.

Først og fremmest: Hvem end der har bestilt heldags-regn, så fortjener vedkommende edderbankme en ørefigen. Og så på en mandag! Det er hvertfald ikke mig, der har fået ideen. Min første tanke var, at nu drukner min mand sgu nok, på stadion i aften – trøster mig med han er en habil svømmer, hvis Noah’s ark udebliver.

Jeg har tilgengæld en dejlig kaffedate planlagt kl. 13, og aftenen står på lidt huslige gøremål. Ikke lige sagen, men meget fint der så regner. Kunne bogstavelig talt ikke lukke hverken koge- eller kulørt-vaskekurven igår, og så ved man godt, hvad klokken er slået. Køleren bevidner desuden også om halvslunken tilstand og pantflaske-spandens låg, står skævt på. Suk. ‘Glemte’ lidt at tage noget i opløbet i ugen, hvor jeg brugte tiden lidt for meget på at dele rejsegaver ud til mine yndlingsfolk, drikke kæreste-vin, få besøg fra Kbh og de obligatoriske aftenvagter.

Billedestormen kommer her, og jeg advarer om massive mængder guf og gaver. Virkelig – jeg er blevet så forkælet.

Min uge gik nemlig med, at jeg fik:

.. stak forbi de gamle med losgodis og andre svenske snacks, som vi ikke var stødt på herhjemme. Herrene talte fodbold, og mig og mor talte om alt mellem himmel og jord – det er altid hyggeligt.

.. fået spontan hyggepakke af den søde Skægabe.

img_2072

.. spist den obligatoriske før-job frokost med K og givet en svensker-pakke. Perfekt opvarmning, til at jeg skulle derhen allerede lørdag – så var det ikke så hårdt, at stoppe talestrømmen.

.. blevet tapas-forkælet..

.. og gaveforkælet hos lillesøster E. Hun har været i Berlin, så der blev udvekslet 8-9 timers sladder og gaver. Så hyggeligt!

.. været til Kortfilms Festival og set nogle virkelig fine og spændende film. 20-30 minutter er perfekt tv-tid, for mig der ikke har haft TV i årevis, hader serier og kun ser film i biffen eller hvis Skægaben sætter en på.

.. fået knækket hul på det fine gin-sæt fra mine forældre.

.. og endt med lækre drinks, som endte i et par flasker vin i byen og generelt en skøn kæresteaften.

.. liket K’s nyopfundne version af hendes chokomousse. Uhm! Det blev, ligesom hyggedagen med E, en aften hvor timerne gik i turbotempo – sådan er det altid, når jeg “laver ingenting” sammen med mine søstre.

.. fået søndagsbrunch, hvor jeg forbarmede mig og gav min rabarberkage til kagekongen.

.. og karma derfor tildelte mig en på job, da jeg fik mig en travl 15-22.30 vagt. Bonus!

.. fundet en panda med modersmærke.

.. hygget i timevis med en veninde, som det er nær et år siden, jeg har set. Har haft planer, der ikke kunne rykkes, sidst hun var hjemme, og jeg har savnet det flotte fjæs. Alt var som altid og jeg kan ikke vente til, hun er hjemme i Jylland igen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *