A,  afslapning,  bøger,  snaksnak

Slikskabs-venskab, ugle-overvågning og falaffel-kærlighed.

Så er de officelt sidste sommerglimt på banen. 2018 melder “efterår” og mine ugen-der-gik oplevelser, får I her.

Aftenvagterne har været travle, med alle borgere hjemme fra ferier, pårørende på besøg og en del vikarer, men det er også skønt at have noget at rive i, så længe at arbejdet følges ordentlig til døren. Heldigvis har fritimerne været fyldt med hygge – både med søskende, svigerfamilie, kæreste og veninde.

Selv en håndfuld solotimer blev det til, hvor altanen og planterne fik en omrokering, og al verdens hjemmesysler (vasketøj og handleri) fangede mig i 5 timer, som jeg slet ikke opdagede gik. Ikke før min kæreste stod hjemme i bryggerset og var klar til at hente take-out til vores filmaften.

Det er ikke ofte, jeg er hjemme så længe i stræk, uden at have gæster eller en aftale med min kæreste om at spise sammen – det forsøger vi med, at nå 1-2 gange ugenligt. Men hey, jeg var da tydeligvis også helt i min egen (og Pede B., der strøg ud af højtalerne’s) verden. Og altanen blev noget så fin!

Men nu til tømning af mandags-filmrullen, som jo høre sig til al den snakkeri. Det’ jo det, det handler om.

Dagene i fotoform får I her, hvor dagene bla. gik med at jeg:

img_2172

.. har hamstret bær i Netto og efterlignet hipstermorgenmaden, jeg skamroste i Göteborg-indlæggene. Det er altså godt som mellemmåltid, det må jeg indrømme. Mætter ikke spor, men smager himmelsk! Især med saltkaramel og peanutbutter.

img_2176

.. medbragte noget fra vores altid bugnende slikskab til venindekaffe, og hyggede med choko og tøsesnak.

img_2190

.. synes kaffen og musen lavede øjne og at musli-baren lignede et næb, da jeg åbnede mit kamera. Og havde derfor pludselig en ugle stirrende på mig. Altså næsten… Også en liiidt sen vagt; måske jeg var lidt branket 

img_2278-1

.. så belønnede mig selv med en tur i slikskabet nok engang, da jeg var hjemme og et dyk ned i min nyeste bog.

img_2267

.. brunchhygget med K og lagt vin-tøseaften-planer!

img_2203

.. brugt dejlige timer med søde E!

img_2214

.. droppet Århus tur og hjemmehygget med febersløj yndlings Skægabe og mexci-mad.

img_2240

.. sagt farvel til sød kollega, der medbragte på-gensyn kage.

img_2280

.. nydt 22 grader søndag på minigolfbanen.

img_2229

.. besøgt svigermor og medbragt lidt rejseguf til kaffen.

img_2257

.. spist falaffier 3 gange. Det er bare min favorit junk disse dage, og på Penny ser det jo næsten helt kunsterrisk ud.

 

Hvordan gik din afsked med sommeren? Havde du en god/dårlig/hård/sjov uge?

2 Comments

    • venterpaavin

      En ung journalist som kommer i klammerier med alle sine kollegaer, da de tror hun har splittet et par ad. Hun er derfor tvunget til at forlade storbyen, tage hjem til sit barndomshjem og skrive en biografi for en skuespiller, der også kommer derfra. Skuespilleren er hun sikker på er en rædsom snob og hun er ikke begejstret for opgaven, men det viser sig, at det nok skal blive spændende ? Læs den!

      – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *