A,  Griskhed,  snaksnak,  Uncategorized

Sugar-overload, ferieafslutning og forsinkede indlæg.

Så fik vi dansk grund under fødderne igen. Sidste blogindlæg fabrikerede vi i de høje luftlag, og det var en fremragende idé fra K, med denne kærkomne distraktion. Både fordi det var hyggeligt og også fordi, at hverken hun eller jeg kan helt skjule vores flyskræk. Så vi skiftes derfor i reglen til at fortælle historier fra vores barndom, eller fx. finde på fiktive fortællinger om vores liv som Mulan – det her var trods alt en vis grad af produktivt (og virkede knap så sindssygt for de omkringsiddende som sidstnævnte).

Nu er vi dog trygt hjemme i Aalborg, efter den herligste, skønneste tur, og jeg tænkte derfor at endnu et lille indlæg ikke kunne skade, efter lidt London-bloggerfri.

Det vanlige mandagsindlæg med ugen der gik, blev jo sløjfet igår, så tænkte det passende kunne fremvises idag, hvor min sammenbrændte hjerne er på -0,5. Vi har begge vrøvlet hele turen mod lufthavnen, tabt ting og grint et utal af gange, på den helt kaotiske måde, fordi vi slet ikke kan sige noget normalt. Det der med at sætte et ur til 04.20, har vi vist aldrig prøvet før, og er nogle af os vågen før klokken otte til daglig, er det fordi vi ikke har sovet endnu. Længe leve aftenarbejde for b-mennesket!

Men udover mine vanlige aftenvagter i bosteds-land, gik mine dage også med en masse andet hyggeligt, før den stod på afgang mod England lørdag formiddag.

Billeder og ord fra dagene optil, får I her, hvor den søde ventetid gik med, at jeg fik:

img_2565

.. hygget med søde E, som havde skabene fulde af guf og dvd-reolen fuld af sjov. Mest fik vi dog sladret, mens fadene tømtes – det er også det allerbedste, ved den slags besøg.

img_2545

.. gået i slikskabet på job.

55886790154__ba1236be-b40b-4ee1-b233-0c850e054598

.. kogt kompot af hyben-æblerovet, min mor og jeg var på i forrige uge. Det blev temmelig godt, og min kæreste var heldigvis også fan.

img_2537

.. cyklet på job i bare arme, og netop kommet til at broen var oppe: så lugter der stadig lidt af sensommer alligevel.

img_2550

.. haft sød veninde til slik, kaffe og frisk luft. Hun havde nemlig en lille lur-klar baby med, og da solen stod højt greb vi chancen for en tur i Østre anlæg.

img_2567

.. bestukket Skægaben til cykellapperi. Lykkes perfekt! Det er så dejligt han både kan og faktisk tilmed hygger sig med det.

.. holdt før-ferie-ærindemarathon inden arbejde og belønnet mig selv med solskin og cookiebar før fremmøde kl. 15.

img_2580

.. det var inden jeg vidste, en kollega i vagtskifte, gav mig denne pose giga lakridser. Vips, og væk var de også. Ups.

img_2587

.. fået set Trampedach på Kunsten – rigtig flotte dukker især, men den top creepy måde.

img_2602

.. oplevet min første, men ikke sidste, ishockey kamp. Det var faktisk rigtig festligt!

img_2594

.. fået den dejligste farvel gave, og endnu mere snold. Inklusiv de ovenstående dages forbrug, og det der røg ned i London af snolder, vil jeg for alvor ikke kende min forbrugs kilopris og udregning heraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *