A,  anbefaling,  dagens humør,  Uncategorized

Tyvstart, fritter med og uden ost og blikfangsfælden.

Så fik vi afviklet den første oktoberuge. Min fødselsdagsuge, hvor jeg egenhændigt (måske hjælp fra Kevin fra Backstreet boys) heldigvis hentede lidt solskin hjem d. 3., men ellers synes jeg efteråret begynder at vise sig. De gulbrune blade begynder at forlade træerne, og der dufter let af det organiske ulmeri, når regnen rammer bunkerne rundt om cykelstativet, når jeg vanteklædt gør mig klar til, at drible på aftenvagt.

Men lidt hyggeligt er det også, nu hvor kulden ikke har fået fat endnu – suppesæson, stearinlys og lune tæpper er jeg også lidt en sucker for.

I får som altid ugen der gik, som denne gang bla. bød på, at jeg:

.. fejret torsdag med chokolade og koffein – det mente både min veninde og jeg hørte sig til. Jeg toppede det bagefter med nye køb til rivegilde – så er man ligesom klar til et par weekendoarbejdsdage.

.. og blevet fejret på egen fødselsdag med ostefritter og rosa, smørblød and.

.. og fået samme julevibes på job, da en kollega raslede med Qualitystreet dåsen og mandariner i personalefrugt-kurven dukkede op.

.. smagt lækre sager til Nordkraft fødevaremarkede.

.. bagt regnvejrsboller til beboerne på job.

.. spist natmad og gået ombord i nye bøger.

.. delt flere Londongaver ud. Alt i sjov emballage, skulle med hjem! Det betyder så, at vores kammerat fik noget virkelig sært poprocks-chokolade, som vist var mere sjovt end lækkert. Haha. Sådan kan det jo gå.

.. fået et lille glas vin. Yum!

.. hygget hos de gamle.

.. set spændende teater, som jeg anbefalede i indlægget her.

.. hygget med søde K på Abbey, efterfulgt af lidt butikskiggeri og en aftenvagt.

.. lavet hjemme grillbar til hårdtarbejdende forældre med pølsemix og pølsehorn. Alt med fritter holder bare. Dertil kom der faktisk også juleslik på bordet. Igen igen. Nogle, der sagde tyvstart? Jeg klager ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *