fråd,  lækkerier,  opskrift

Dobbeltostebrød med hvidløg – en opskrift

Jeg serverede dette lækre madbrød, til tapas, for nogle uger siden, og det var et hit. Så stort et hit, at vi fik en forspørgsel på en opskrift på instagram. Den slags sker ikke hver dag for os. Så det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for.

Dette er endnu en af de dovne, men hvis du er typen der er klar på gærdej-produktion slår du dig bare løs med det. Jeg valgte den nemmeste løsning – nemlig dem her. Jeg gider ikke vente på hævning eller vaske så meget op, men hvis du gør så er det garanteret meget lækre.

Den lette løsning fungerede hvertfald udemærket her.

Du skal bruge:

Dej – enten fra dåse eller hjemmelavet

Cheddarost

Parmasanost

Smør

Hvidløg

Krydderier

Cheddar skæres i tern. Hvert enkelt tern pakkes ind i dej, som en lille bold. De små ostefyldte bolde puttes i en springform. Tæt, så det bliver fyldt helt op. Smør smeltes og blandes med de krydderier, og den mængde hvidløg, du ønsker. Jeg brugte bare salt, peber, oregano og et enkelt fad – men det er smag og behag.

Bagefter pensles bollerne med smørret. Mens ovnen varmes op, river du så parmesan over brødet – lige til du skammer dig.

Til slut bages brødet til det er gyldent og sprødt uden på.

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *