A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør,  der er altid noget at fejre

Blandselvsliks-fælden, alternativ bolig-pynt og nemme kagetricks.

Så står der mandag på programmet – og en med sol, heldigvis!

 • Jeg kan se på den resterende del af Danmark (hej instagram), at vi skal glædes over den her i Aaller’n, nu hvor andre har fået sne. Så selvom weekenden har været smatmudret og dementorer-dyster, er der trods alt ikke sort is og sjap. Endnu. Og dét er dejligt! Hvordan ser det ud hos dig?
 • Jeg vil hvertfald skyde ugen i gang, med den vanlige filmrulle af fraklip, fra de sidste 7 dage. Den har været pakket med godt selskab, blandet hverdagsliv, fødselsdag og hele to ture i bio.

  Det så således sådan ud, da jeg:

  .. holdte eksamensskrive-pause (hendes eksamen, ikke min, heldigvis) hos dejligste E, med Skammerens datter, takeaway og lakrids/ostebord. Det er altid så hyggeligt og timerne for få.

  .. fundet slik, der lover meget. Rigtig meget. På klamydia måden.

  .. været på Marinemuseet/Springeren i Aalborg. Endelig! I årene fra 2009 til slut ’18, boede Skægaben under 300 meter derfra, og først nu, hvor vi bor i midtbyen, fik vi os taget sammen. I øvrigt et vildt godt sted; meget større og federe end ventet.

  .. spist kiwi med skræl på, hos K. Flere i kommentarsporet synes det lød skørt, og hvis man tror, man skal bide af kiwien, er det altså også en sær idé. Bæstet har jo ikke noget kernehus at ‘holde om’ (og tror sgu ej heller mennesketænder kan pierce sådan en, uden alt er dækket ind i skriggrøn frugtmos – ligesom når man bider i druer). Men i mundrette stykker som ovenfor, der kan man altså godt. Om man kan lide det, er nok en anden sag, haha.

  .. rakt fuck “the Haribo way”.

  .. drukket torsdagskaffe i dejligt selskab hos veninde.

  .. indset, at over 800 gram slik til to mand var lige overkill. Men det er svært at styre sig, med fire vægge guf at vælge fra.

  .. fejret beboer fødselsdag på job og fået lige det bedste stykke aka. marcipan, slik og glasur og minus flødeskum og chokoladelag. Dog fik jeg nul lakridskringler, men så må man jo være voksen og prise sig lykkelig over 0 colavingummi. Hvad vil du foretrække?

  .. lavet Feng Shui i køknet. Flot ikke?

  .. fået svampet kage med hjem fra de gamle – en klassisk en, der lige smagte 50% bedre. Koden var skyr fremfor mælk/yoghurt, par skefulde marmelade, og at erstatte halvdelen af sukker med farin. Så er kakaokagen vips en deluxe version. Brug et eller alle tre tip, jeg lover det holder.

  .. haft den hyggeligste dag med Skægaben ink. Udsalgskøb af tøj, kaffe på Herman og film på sofaen. Og nårh ja, ostesauce.

  .. fejring af vores far, ink. pakker og brunch, efterfulgt af bio og snolder. Det var så fantastisk hyggeligt. Og filmen var så tilmed så spændende, at både lillesøster E og far kom til at tygge slik med sølvpapir på – det fik vi grint meget af på fælleskøreturen hjem. Så kan man da sige, man fik gjort rent bord.

  Hvad med dig? Hvordan har din uge været? Fortæl, fortæl??

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *