kage,  lækkerier,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. honning-pomelo.

Såre simpelt tip, men altså absolut en fantastisk melonhybrid.

Den har både sødme fra den klassiske honningfætter, og det lidt syrlige grapetouch fra pomeloen.

Samtidig synes vi at denne virker en kende mindre ‘tør’ end den originale pomelo – så pillearbejdet er lidt mindre båret af at befrie hårde hinder, men omvendt skal man svinge kniven med lidt mere forsigtighed, for ikke at sejle i frugtsaft.

Og når du først har befriet bådene, er de lige til at spise – både til brunch, ostebordet eller som reglær snack.

Da den blev serveret for nylig, var den et friskt touch til chokolademuffins med kold, sød/syrlig vaniljeskyr.

Sommerpomeloen er i øvrigt scoret til 18 kr. i den lokale Føtex, og ryger med garanti i i kurven endnu engang, hen over forår/sommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *