anbefaling,  fråd,  Søndagstip,  VinSvin,  yum

Tip fra søndagszombien

Vi elsker at spise ude – det er faktisk muligvis vi lægger de fleste af vores lommepenge, hvis vi skal være ærlige.

Da vi har fri hver eneste formiddag bliver det næsten altid til frokost ude, for vi er slet ikke morgenmennesker. Vi har vores favorit stedet – og favorit ret, og vi er typerne der rigtig gerne kommer igen. Brunch er dog aldrig blevet vores hofret, da vi hverken sukker efter croissanter, pandekager, yoghurt med drys eller des lige.

Vi blev derfor begejstrede, da ‘kryds af’-brunch endelig ramte Aalborg.

Det blev Cafe Spiret som tog teten – og de gør det faktisk rigtig godt. Der er masser at vælge imellem, og man kan jo sætte krydser til man skammer sig ( eller går fallit). Vores eneste anke er, at man ikke kan bestille kaffe på kanden. Til gengæld er deres grapefrugt vildt lækker. Ja, tænk at man kan sige sådan om frugt.

Så hvis du kommer forbi Aalborg, og helst vil vælge selv, har du hermed en anbefaling fra os.

God søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *