anbefaling,  fjoller,  gid det var mig,  Idiot,  jeg drømmer om,  K

Frisørskræk

Jeg har ikke været til frisøren siden jeg var 16 år. Det var den gang, hvor ualmindelig gerne selv ville stå i en salon og klippe hår. Sådan gik det midlertidigt ikke for mig, og jeg har aldrig siden sat mine ben hos en frisør. Til september skal der 33 lys i fødselsdagsgaven, så de skarpe kan godt regne ud, at vi er på den dårlige side af de 15 år nu, siden jeg fik mit hår klippet sidst. Hos en frisør vel at mærke. Jeg er selv ganske flittig med køkkensaksen og den der grønne kasse med hjemmefarvning i.

Der er dog efterhånden noget, som jeg ikke kan ignorer. Mine grå hår er ved, at få overhånd i mit ellers mørke hår. Cruella Deville har snart ikke noget på mig. Og det orker jeg sgu næsten ikke. Jeg er synes faktisk, jeg er lidt for ung til sådan et look.
Det er så her, at frisøren kommer ind i billedet. Det er nemlig kommet mig for øre, at en frisør kan gøre noget ved den slags. Laver en form for reflekser i håret, som kan kamuflere det lidt. Gøre overgang mindre i øjnefaldende, om man vil. Og det vil man, hvis man er mig.
Jeg skal bare lige stoppe med, at være mega bange for frisører og alle deres sakse. Det kommer til, at kræve en del.
Jeg har faktisk allerede haft denne plan undervej i over et år – og nu er jeg nået til, at skrive om det. Så det har muligvis lange udsigter.

Så del endelig dine fantaktiske frisørhistorier. Måske en anbefaling? Jeg venter i spænding.

9 Comments

 • Karin

  For mig er en tur til frisøren vidunderligt. Skal af sted i dag. Jeg er hos frisør ca. hver 5 uge, mit hår er glad, mit selvbillede er glad, min pung er uenig.
  Det med de grå stænk, nogle er tidligere på den end andre. Mine blev først opdaget efter jeg havde fået titlen mormor, og var tættere på 60 end de 50 år. Derfor er de tilladt 🙂

 • Monica

  hm… så er det ikke nu jeg skal fortælle om dengang jeg var til frisør, og havde lille sønnike med til klip samtidig. først blev han klippet i øret – hyl og skrig!. så på et tidspunkt skulle han som nyklippet ( øre og hår) præsenteres for sin mor, som stadig sad med “plastic cape”… et stk barn blev hævet op i øjenhøjde… nydeligt hår… bare ikke min søn… for dælen altså.. nu ca 20 år senere kan vi stadig grine ad det. meeeen, den historie skal du da ikke høre her… 😉
  eh.. min frisør synger også den sang om reflekser og kamuflage… og jeg holder fast i troen… selv om spejlet siger noget andet… meeen, du er jo SÅ UNG!! så det virker garanteret bedre på dig! derudover er det da DEJLIGT at være til frisør; hårvask med massage, nus i nakken, kaffe mens man sidder der og beundrer sig selv… og man skal ikke selv støvsuge hår osv væk… joww… DO IT! som man siger…

  • venterpaavin

   Haha! Sikke en historie??
   Jeg bryder mig ikke om, at de skal røre ved mig, men den slags kan vist ikke undgåes. Til gengæld har du ret i det med støvsugeren, og det er sgu da værd at tage med?
   – K

 • Tine

  Jeg kender det SÅ godt – jeg hader også at være ved frisøren. For mit vedkommende mest, fordi jeg synes det er så akavet, og så hader jeg smalltalk. Da jeg var yngre, havde jeg kort, farvet hår og var relativt ofte ved frisøren – det er jeg ikke mere. Har dog fundet en fantastisk god frisør her i København, som jeg snakkede virkelig godt med – hun hedder Anne Ravn, og der kommer jeg helt sikkert igen. 🙂 Held og lykke med jagten!

 • Piskeriset

  Jeg går til frisøren en gang i kvartalet og ELSKER det! Ikke alene har jeg en virkelig sød og dygtig frisør; hun får mig altid til at se mindst fem kg slankere ud – og i hvert fald fem år yngre! Elsker at blive nusset om i flere timer.

  Jeg har kort hår og har prøvet en del forskellige frisurer gennem tiden. Nu har jeg fundet en, der passer mig godt, og så er det i stedet på farvefronten, den ikke får for lidt. Jeg er lidt ligeglad med, at dåbsattesten hårdnakket hævder, at jeg har rundet de fyrre – pt. er mit hår både gult, orange, rødt og en smule pink!

  • venterpaavin

   Hvor er du sej! Jeg har kun haft en frisure i mit liv (pånær da jeg var 5 år): langt mørkt hår. Og selvom det er lidt kedeligt elsker jeg det. Tror bare ikke det mørke bliver ved med at gå, når de grå hår er så agressive, som de er??

   – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *