A,  afslapning,  anbefaling,  dagens humør

Kultur-indsprøjtning, brownie-vinder og en ræv under dynen.

Endnu en mandag på bordet – og endnu en gang en fridag, for mig. Juhu!

Jeg planlægger derfor et dejligt besøg hos mine søde forældre, og senere skal jeg hente et par bøger på biblioteket, som er havnet i reservationsreolen til mig.

Ikke spor værst!

Det har forrige uge heller ikke været, kan I tro. Har haft sådan en millionær følelse i kroppen – masset af lækker gourmetmad, kulturoplevelser (smålokalt som globalt) og gode folk. Så føler man sig ikke så meget, som en standard deltidsansat kommunal-slave iført Føtex-undertøj og hjemmeklippet hår i knolden. Og det er nu ellers helt ok, at være, sådan i al almindelighed.

Ugen gik med at jeg:

.. svingede KlubKunsten kortet i selskab med verdens bedste mor. Dagens ret og en øl/glas shiraz til hver, røg først og fremmest på bordet.

.. derefter tog vi en runde i kunstens verden (hej ræv!), dernæst i solskin i Skovdalen og slutteligt, et lille smut hjem til mig. Fantastisk hyggelig dag!

.. takket beboer behørigt for guffet til personalestuen. Liiige min smag.

.. været psyko-forkælet og godt underholdt i selskab med søde, Lille E. Hun vandt tre retters menu, samt teaterforestilling for to, og jeg var heldig at blive budt med. Puh, hvor var det bare fornemt og lækkert det hele.

.. haft dejligt besøg fra KBH, og svinget endnu et årskort. Den obligatoriske, årlige Zoo-tur var på planen, samt caféhygge og sladder.

.. og efter et besøg på “Guf og kugler” og en gedin gåtur, var solen på hæld. Godt, hun snart kommer “hjem igen” på besøg!

.. været inviteret på brunch af den sødeste Skægabe.

.. været til åbent hus på Godthåb Hammerværk – ren nostalgi.

.. vundet browniemandlen på job.

.. lørdagshygget med K før endnu en teatertur, denne gang med svigerfamilien.

.. lagt på langs med Starwars, manden med Skæg og ovenstående skål.

Hvad med dig, søde læser? Hvad gik din uge med?

2 Comments

  • Ida Westphall

    I nyder altid livet 😀
    Næste gang i ligger vejen forbi København og har tid, så kunne det være hyggeligt at ses over en kop kaffe, smørrebrød, is eller andet lækkert – you name it 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *