der var engang,  forkælet,  jeg elsker det,  Jubiii,  tilbageblik

Tak, far

.. for at have lært os, at digte sange til en hver lejlighed. Den fortrukne melodi vil altid være ‘Det store stygge Storkespringvand’.

.. for ditto at have opflasket os på kælenavns-uddeling. Ingen af vores venner har nogensinde heddet et rigtigt navn, hverken fra din mund, eller senere fra vores egen. Det gør bare alting lidt sjovere.

.. for at hjælpe til hvor end du kan. Det er en værdifuld ting, som vi begge forsøger at tage til os.

.. at forkæle os udover evne, både til højtider og i hverdagen, med tjenester og gaver. Man kommer aldrig til at mangle noget, med dig som semi-provider, når man stadigvæk (som 22, 28 og 32 årig) altid kommer fra barndomshjemmet, med en pose frossent fars, slik, danskvand og snacks.

.. din evne til, at glæde dig helt vildt til december og julen har altid smittet af på os. Du formår at holde julen magisk hvert eneste år.

.. for at lærer os “drik af kartonen, bag køleskabsdøren”-tricket – det er virkelig smart, så længe den man bor med, ikke opdager det.

.. for at gide at lave perfekt ristet rugbrød med ost, hver eneste morgen, og fremtrylle madpakker helt op til, at vi flyttede hjemmefra.

.. for din tålmodighed med os og cyklerne. Ingen har mistet og smadret cykler, som vi. Du har brugt så vanvittig mange timer på at lappe, reparere, lede efter nye osv., at vi vist skylder mere end en øl i lufthavnen.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *