A,  anbefaling,  K,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. endnu en ny favorit, i køkkenskabene.

Vores erfaring siger os, at man enten er på team “smør” eller team “smørelse”, når det kommer til rubbere, knækbrød eller boller.

Her kører vi klart på hold 2 og stopper klassisk mayo under avocado, grøn pikant under hamburgeryg, pesto under serrano, dijon på ost og fifler chilimayo til laksen.

Smør siger os til gengæld nul og niks, og børnefødselsdagstraumer med menu bestående af halve sødmælksboller med tandsmør, har vi nok af.

Således har vi i, den evige jagt på mere gratværk, at smide på diverse madder, fået denne bastard på listen:

Netto’s finest, Spir øko kikærtepålæg! #ikkesponsoreret

Den klær rundt regnet alle madder, da den er relativt mild og noget mere smørbar, end vi ofte synes de er – så er du til en ren hummusmad, så skal der losses lidt ekstra op, og så er det hurtigt tomt.

Hos os, er den bla. afprøvet under hytteost og friskværnet peber, og med smilende æg og avocado – begge dele var et hit.

Prisen er også ganske pæn. Den plejer at ryge med hjem, når den er på bud til en 10’er, men den koster ikke mere end et par håndøre mere normalt.

Så afsted med dig, til Netto’s kolonialhylder, hvis du skal afprøve herligheden.

Måske vi ses dernede?

Go’ smør’brødslyst og go’ søndag?

4 Comments

Leave a Reply to venterpaavin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *