antivoksen,  der var engang,  snaksnak

10 (barndomsfacts) om os.

– Vi samlede både på brevpapir, glansbilleder og kort med Spice girls & Backstreet boys.

– I vores barndoms hjem sparede man på papir, glimmer-tusser osv., så man kunne sagtens blive bedt om, at tegne flere deltajer, gøre sig mere umage eller lignende, så man ikke fråsede. Det værste var dog, når far drillede med, at figurene på papiret var døve. Det med at huske, at tegne ørerne på det små tændstikmænd var åbenbart svært.

– A havde en tapet-løber med “Løvernes Konge” på sine lyslilla vægge, tilgengæld havde K en køjeseng og den flotteste Mickey Mouse lampe.

– Vi var ovenud lykkelige, da vores forældre fortalte os, at vi skulle have en lillesøster eller bror. Vi husker det som barndommens længste dag, da vi, hos farmor og farfar, spænede til telefonen hver gang, den ringede. De første mange gange var det vores nysgerrig faster, men til sidste var det far, som annoncerede, at havde fået os en lillesøster.

– Vi elskede at lege nede ved den bæk, der løb langs skrænten i vores have – på de smalle steder kunne man hoppe over, og gå op i det lille skovområde ved busstationen og bygge hule og plukke smørblomster.

– Vores favorit var, når der kom DarkwinDuck og Nøddepatruljen i Disney Sjov.

– Vi fik vores første kæledyr samme dag. Hver vores hamster. Det hele startede med en kidnapning – vi blev ført bort af hver vores forældre, fik hænderne stripset sammen og bind for øjnene. Så blev vi sat på bagsædet af bilen og kørt mod en ukendt destination. Efter et par tur rundt i rundkørslen holdt bilen ind, og vi blev befriede fra vores lænker. Da vi åbnede øjnene, og kunne vi se at bilen hold parkeret for Calles Dyrerige. Det var en meget særlig dag.

– Det værste i verden var, når der var skærerbræt og tre gryder de dage man skulle tage af bordet; det føltes som timer, man skulle vaske op i hånden. Mindst!

– Lykken hos farmor og farfar var, at få en valgfri is fra kummefryseren i skuret, eller danon serveret på sengen af farmor.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *