anbefaling,  Føljeton,  fråd,  junk,  K,  Mad

Støt lokalt, anbefaling (nul reklame) #6

Så er der endnu en lille omgang anbefalinger til dig. Denne gang er der takeaway på menuen. Det kunne jo være, at du drømte om at slippe for en tur i køkkenet i aften – eller bare vil støtte noget lokalt.

Australian Barbeque

Mad ud af huset – både som takeaway og til selskaber.
Udvalget består af forskelligt grillet kød, hjemmelavet hvidløgbrød, blandet salat (med mega lækker ranchdressing) og alt fra bagte kartofler, fritter eller flødekartofler. Man kan vist også få en hæderlig forret og dessert, men det har vi endnu ikke forsøgt os med.

Kødet er altid mørt, maden varm og betjeningen venlig. Et perfekt måltid, hvis du vil have noget nemt og familievenligt.

(Fantastiske) Fandanko

Fandanko laver ualmindelig lækker mad. Den seneste måned har vi både spist tapas og sandwiches derfra. Maden er af høj kvalitet og udvalgt er stort. Det er lige før, at jeg vil påstå, at de laver Aalborgs bedste sandwiches.

Der tapas er også eminente – og prisen er heller ikke til at sætte en finger på. 149kr for 8 forskellige tapas retter kan de fleste nok være med på.
Udover dette er der read2heat-menuer, salater og dessert på menu kortet.

Pizza Sorrento

Der er mange mange pizzarier i Aalborg, og på Hadsundvej ligger Sorrento. De har ganske standart menukort med alverdens dejlig junk – du kan ente hente hos dem eller få bragt herlighederne ud.

Deres er absolute force består af to ting – det ene er evnen til, at have fritter og dressing som tilvalgstilbehør på hvad end pizza, som går og drømmer om. Den anden er deres burgermenu. De laves med ciabattabrød og leveres i gigantisk foliebakker med en stor røvfuld mega sprøde fritter.
Klassisk og lækker junkfood – godt til os, som har en forkærlighed for fritter.

Du kan læse de forløbige indlæg, i føljetonnen her.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *