A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  junk,  VinSvin

Glædeligt gensyn, tirsdagsrødvin og nattekunst.

Godmorgen, og glædelig solskinsmandag. Så vendte det gode vejr, da endelig tilbage – heldigvis.

Idag har jeg nemlig en aftale med Lille E, hvor frokosten skal indtages i solen, og vi skal have hentet et par småting inde i midtbyen. Lille E studerer og jeg skal i nattevagt, så vi håber at kunne gøre det i go’ afstand til de øvrige aalborggensere, der måtte være ude en mandag formiddag.

Men inden det går løs, tænkte jeg, at I lige at få “ugen der gik”-fraklippene rullet ud, inden jeg hopper i bad – og dem får I her.

Jeg fik bla:

.. drukket tirsdagsvin og spist tapas. Bare fordi vi lige trængte.
.. lavet gigantiske kebabpitabrød ala grillbar. Glemmer hvor godt, det egentlig er.
.. leet over dette.
.. drukket venindeaftenskaffe i godt selskab.
.. set true crime og indtaget heftige og topgrattede sandwiches hos lille E.
.. og hygget med en lille dessert.
.. overværet smukkesolnedgange.
.. lavet kæreste madder til den flotte fyr på hjemmekontoret. Braste så ind i et møde i mens, men hvad fa’n.
.. genopdaget gammel klassiker.
.. haft en måske liiidt for stille stund i nattevagten?
.. jublet over at Pho er åbnet op igen. SÅ godt!
.. haft yndlings K til kaffe.
.. spist fredagsslik på en praktisk dag.
.. erstattet den Souviners koncert, jeg og min mor skulle have været til i søndags, med selv samme band i højtaleren og brunch af den bedste slags. Er sikker på, vi ikke kunne have hygget os mere, end vi gjorde her, selvom vi manglede live bandet.

Hvordan gik din uge?

6 Comments

 • Piskeriset

  Elsker remoulade-bogstaverne 😀 😀

  Jeg havde smide-ud-amok i weekenden og fik endelig has på bryggerset samt vores skur. Nu har jeg samlet så meget til skrot, at det ikke kan være i en bil, hæhæhæ. Og så fik vi fejret en af vennernes runde fødselsdag over Skype i går <3

  • venterpaavin

   Haha, det kan også gribe om sig for mig, når først jeg er i effektivitets-mojo – det skal nok blive fedt, når det hele er væk ?
   Remo-kunsten vakte også glæde hos Skægaben – man skal ikke kimse af rugbrøds-love ??.

   – A

 • Birgitte B

  Vi fik slappet af og fejret min fars fødselsdag. Vi tog forskud på den nye udmelding og krammede hinanden allerede søndag… føltes meget mærkeligt efter to måneder med afstand. Kh. Birgitte

  • venterpaavin

   Tillykke med ham! Kan godt forstå, det er grænsende til grænseoverskridende, fordi det har været SÅ forbudt 😀 Jeg har heller ikke fået knus af andre end Skægaben i umindelige tider.

   – A

 • Birgitte B

  … og en anden ting, knap så relevant måske 😉 dine Flora kopper fra Royal Copenhagen. Vasker du dem i hånden eller i opvaskemaskinen? Jeg er bange for at slide guldet af hurtigt, men jeg får bare ikke rigtig brugt min Magnolia kop, fordi den skal vaskes i hånden (og det på en måde er besværligt)…

  • venterpaavin

   Jeg putter alt mit guldrandet i opvasker – både Flora og mit ældgamle Måge, og bruger det hver dag ??? Ville aaaldrig eje noget der ikke kunne komme i opper.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *