fortællinger,  hverdag,  jeg drømmer om,  job,  K,  snaksnak

Mens jeg venter på min hjerne gror ud igen..

Efter en hidsig stresssygemelding har jeg endnu ikke helt genvundet min evne til, at mestre det skrevne sprog. Altså, jeg har altid være en utrættelig sjuskedorte, uden noget behov for at lære grammatik- og kommaregler.
Det er bare noget helt andet, når man ikke længere kan få ordene ud, glemmer sætningernes meningsbærende ord – eller staver køkken som ‘fkøkken’, og bare ikke rigtig kan begribe, hvorfor der er en rød streg under ordet. Så bær over med mig, hvis jeg skriver ekstra uforståeligt.

Det er dog heldigvis vendt, og uge for uge bliver der flere og flere minutter, hvor jeg føler mig helt som mig selv. Det er vitterligt over et år siden sidst.
Så nu prøver jeg at gå en anden vej i tilværelsen, for den sti har jeg ikke lige lyst til at havne på igen.

Håbet er heldigvis lysergrønt, og med hel del arbejde og plads til kreativitet er det lykkes mig, at blive sådan en dame der går i skole – på onlinemåde – og har en virksomhed. For alt det der garnfarveri har grebet om sig – jeg det elsker jeg højere end noget andet.
Så det er jeg ualmindelig spændt på, hvordan spænder an. Så jeg lære en masse for tiden, både om mig, økonomi, iværksætteri og historie på b-niveau.
Kryds fingere for mig – det får jeg brug for!

8 Comments

 • Madame

  Øv nej, sikke noget med en hidsig stresssygemelding! Jeg håber virkelig, du snart får det helt godt igen – det er så spændende med dit garnfarveri.
  Jeg har selv prøvet at være sygemeldt med stress, og det er bare så forfærdeligt.

 • Tine

  Øv, Kit – det er jeg ked af at høre. Jeg havde slet ikke opfanget, at det var dét, du gennemgik. Jeg har også været igennem en stresssygemelding, og det er bestemt ikke nogen rar oplevelse. Jeg er glad for, at det går den rigtige vej med dig, og det er så sejt, at du har dedikeret dig til din egen lille virksomhed, virkelig! Held og lykke med det hele, du kan tro, jeg krydser fingre!

  • venterpaavin

   Nej, det har jeg hverken haft lyst eller overskud til at skilte med. Det er jo trods alt ikké den slags blog vi holder os.
   Tusinde tak, Tine – det gør mig rigtig glad <3

   - Kit

 • Ungtanten

  Jeg har været helt væk fra nærmest hele internettet for at trække vejret uden at have hjertet helt oppe i halsen af netop samme grund.
  Hvor er det vildt og sejt at finde den vej. Hephep herfra!
  Og pas nu fucking på dig selv, altså. Der er kun en af dig jo

  • venterpaavin

   Hvor er du mega sød – og tak, og jeg forsøger. Det er jo noget af at en kamp at finde ud af at passe godt nok på, når man har været nedlagt på den totale måde.
   Håber der er bedring hos dig også? For tror da umiddelbart hellere, at jeg vil gnave mine egne håndled over end, at forsøge mig en sådan en omgang igen :/

   – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *