A,  brok,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Omstillingsparat

Herhjemme er weekendplanerne lidt ændret, da Skægaben er isoleret på 1. salen fra torsdag morgen, til at han (forhåbentlig) bliver frikendt fra corona, efter nærkontakt til smittet kollega🤞🏻. Det er fem dag siden de krydsede hinanden, og herren herhjemme er stadig frisk og frejdig, så vi krydser fingre.

Skægabens PCR fra tirsdag (for at komme til Sct. Hans) var desuden negativ, og hans kollegas rutine-test mandag aften (efter de havde siddet til møde kl. 12) var ligeså negativ, men vi ved jo godt, at det ingen garanti er. For bang – onsdag, klappede fælden om lønmedarbejderen, som ellers har passet godt på.

Så der er kun tilbage at se tiden an, men tålmodighed ér jo ikke min stærke side. Og udover jeg virkelig ikke håber, han bliver syg, er jeg meget dårlig til at sove – så på podiet sammen med melatonin og allergipiller, er han klart den bedste makker, når jeg skal falde i søvn. Er ligesom ikke andre man lige kan bede om, at spille ens kugledyne, vel?

Heldigvis har vi det ikke værre end alle andre, der har skulle gennem den her mølle, og jeg er faktisk blevet frelst, modsat så mange andre gennem de seneste mange måneder.

Som vaccineret er jeg nemlig jf. smitteopsporing og hotline fri til at gøre alt, jeg vil, og når vi så må aflyse weekendens tre hold gæster i hjemmet, er det fantastisk, at K disker op med en fredagsdate med hende og Mini-katten.

Så er jeg helt sikkert ladet op på godt humør og koffein til endnu en aftenvagt.

Håber, jeres dag bliver god!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *