A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  forkælet,  jeg glæder mig,  juleri,  snaksnak

Om at have juletyvstartet fire gange i første november uge, pommesfrites og begavelse i rå mængder.

Godmorgen.

Gråvejret titter frem over Aalborg, og jeg er glad for at jeg starter ugen ud med en veninde-cafetur og en tørvejrscykeltur til aftenvagt.

Resten af ugen er også så småt ved at tage form med besøg af Søster E, udflugt til Magisk Jul i Blokhus med svigerfamilien, måske et kig på Neu Market og den årlige “november-præ-julemiddag” hos K med hele familien. Man må gerne tyvstarte lidt.

Men inden jeg suser af stedd vil jeg dog lige smide “ugen der gik” her på domænet, vanen tro.

Jeg fik:

.. spist frokost med Popsen. Vi var modige og prøvede en ukendt “dagens ret”, men heldigvis med godt resultat.
.. taget forskud på julen med Brd. Mortsensen marathon, da Skægaben pludselig lå med snue og feber – ikke corona igen, heldigvis.
.. men risengrøden fik han dog i fred. Jeg kan kun lide risalamande, og lavede derfor “tøm køleskabet” salat, så husets nissemayn kunne nyde sin amning med ris.
.. været på en af byens dejlige budgetvenlige cafeer (læs vores nye indlæg om dem her) og set teater med yndlingssøstrene.
.. fejret fællesføssi med K, hvor 16 dejlige gæster var med til at fejre os.
.. og vi fik simpelthen så mange fine pakker, at det vanlige gavebord i det lejede lokale, svømmede over. Virkelig, virkelig en hyggelig dag.
.. julehygget liiidt mere, før tid, og fået årets “glædelig jul” af Karin Salling, da lysene på stormagasinet blev tændt for 75. gang.
.. så fint!
.. prøvet en ny slags mix fra Haribo.
.. og hygget med malebog, mens Skægaben fik sit ned i sofaen med playstationen. Ed Sheeran stod for fælleskoncerten på spotify, og så syslede vi ellers sammen og hver for sig, på een gang.
.. endnu en gang konkluderet at den her fætter fra Spiseriet er svært lækker, i selskab med K.
.. startet på noget, der er så pinligt, at jeg ikke ved, om jeg kommer igennem.
.. spist byens bedste billigbob fritter.
.. givet mor og far en november-morgenmads-advents-kalender. Bare fordi, det er så hårdt at vente på at vi alle skal have kalenderpakker hver anden dag i december.

Har du mon også planer om at juletyvstarte lidt, her i novemeber?

5 Comments

 • Marlene H

  Altså nu har de jo endelig julelatte på Espresso House. Så føles det lidt som om julerierne er begyndt. På arbejdet har vi spist de første skumjulemænd. Gaven til arbejdet er købt – vi trækker på skift en gave hver dag i december- ny lyskæde ligeså. De to første julegaver bliver købt i dag og der er tænkt over hvem der skal have hvilken julekalender. Så det er lidt i det små, men vi er i gang 😄🎄🎅🤶

  • venterpaavin

   Arj, hvor lyder det bare hyggeligt, Malene 😍🎄!
   Skægaben smagte også den nye julelatte da vi var inde ved Salling, hvor jeg hoppede på den klassiske iskaffe, men den smagte godt nok julet og hyggeligt, må man sige ♥️
   Lyder så hyggeligt med julegavelodtrækning på job.

   God mandag!🎶

   – A

  • venterpaavin

   Haha, godt med noget opbakning Piske 😂♥️! Juleri er altså hyggeligt, og sådan en lille kalender før tid, skader ikke 😇 Man løber jo ikke tør for julestemning.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *