A,  brok,  kender du det,  snaksnak

Om at være i havsnød på cykel, godt bespist og i grimme sko.

Øj, jeg har svært ved at ryste gaben og søvn ud af kroppen her til morgen.

Enten er jeg så gammel, at en pakket weekend gør mig træt, eller også er det ungdomssløvsind. Tror desværre mest på det første.

Min veninde stod med opkast og børn i går aftes, og har desværre måtte aflyse vores aftale her til formiddag, men det betød tilgengæld, at jeg bare kunne blive i sengen lige til, jeg ikke gad mere og måske får lagt det vasketøj sammen, der har “pyntet” de seneste dage. Er der hyggelige ting på programmet, kan dette skydes til det uendelige, når det blot står i et lokale i underetagen ved bryggerset – massiv selvdiciplin er krævet, for at følge opgaven til dørs indenfor rimelig tid.

Skal hvertfald sparke mig selv igang, for der er ingen tid eller mulighed for en afslappet arbejdsdag i aftenvagten, så det er med at komme op i gear.

Ugen der gik får I her.

Mine dage gik med at jeg:

.. nydt en tøsedate med K og osteomeletter.
.. haft drivvåde dage, hvor både bukser og sneaks røg i vaskeriets tørretumbler, og søde beboere lånte håndklæde og gamasher, så jeg ikke havde bar røv og dryppede over alt, indtil de 30 minutter var gået og hele molevitten var tør. Kunne vitterligt hælde vand ud af skoene og vride bukserne, og hætten på jakken var fyldt med hagl.
.. og ligeledes nydt smukke dage, hvor jeg både til frokostbesøg af Far og et kaffevisit af K, har kunne kigge ud på helt blå himmel.
.. bagt supergrimme fastelavnsboller – var det “den hemmelige udfordring” havde jeg virkelig håbet på, smagen var god. Heldigvis blev marcipan/p-tærte fyldet virkelig godt modtaget, og de viste sig at blive et stort hit.
.. været på Søgaards til damesnak og virkelig gode stjerneskud.
.. en af de smukke klare aftner, hvor HarryP-magi lå over Gl. Torv.
.. drukket fredagskaffe i barndomshjemmet.
.. og nydt “fredagsbio” i Aalborg Teater.
.. nydt det gavekort jeg vandt for nylig, til brunch i Maximum. Der kan man jo få ALT altså.
.. og bowling skulle vi da lige runde de 3 ture i buffetten af med, før min aftenvagt. Skoene er lige så varme, som de er grimme, men sjovt er det.
.. været til dejlig fødselsdag i svigerfamilien med godt selskab, god mad og gåtur.
.. vi var alle enige om, fødselaren stod for vejret netop der, og ikke på hendes “rigtig” dag, hvor himmel og hav stod i et.

God februar til Jer!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *