Kit,  PURE NICENESS

Jeg elsker..

Alenetid, rødvin, kreativitet, dansk rap, solskin, pink, at sove længe, frihed, min helt fantastiske familie, pitacieis, nye sko, porcelæn, røde læber, duften af nyslået græs, kaffe med mælk, at køre i tog/bus, bøger i alle afskygninger, entusiasme, lange nætter, hjemmelavet frugtgrød, tatoveringer, lange gåture, whiskysjusser, musik fra da jeg var yngre, folk som en hittepåsomme, humor, dagdrømmeri, maling, forår, min Ipod, mintgrøn, alle slags pesto, Lp’er, mit kreative hjørne,folk der kan spille på instrumenter, ost, min computer, sko med høje hæle – til trods for jeg er elendig til at gå i dem, alt med citronsmag, London, trøjer med hætter, ristet rugbrød, når det regner, lyden af en B&O-tlfs drejeskive, solsikker, vindruer, december, larm, at give gaver, farven gul, det meste kitch, Kasper & Mandrilaftalen, navnet Kirsten, pakistanertørklæder, Astrid Lindgren, kolde øl, køkkentgrej i melamin, mumi, youtube, min seng, tøj, vanilie, Aalborg, koncerter, stilhed, 2endhand, jordbær…
og så mange andre ting.

2 Comments

  • Sisse-Sofie

    du skulle tage at prøve kaffe med pisket mælk! det er BOMBElæx!

    du skal bare have en mælkepisker til formålet (jeg har en eller anden fancypantz sag jeg har fået af min far, men jeg mener man kan købe en i Ikea til en tyver eller sådan noget) og så varme mælken (helst skummetmælk, det skummer bedst. let duer, men bliver altså ikke lige så foamy)

    det er de-li-ci-ous!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *