A,  dagens humør,  jeg glæder mig,  snaksnak

Påske i Dukkehuset

Ja, altså i Dukkehusets dukkehus.

Efter det slog dørene op i slutnovember (læs med her) og brillerede med en måneds dejlig, nostalgisk, nørdet og gammeldags julestemning, blev det lukket og slukket for sæsonen, da juletræet og hjemmets øvrige pynt igen røg på loftet.

Nu er der endnu en dejlig højtid i vente, og vi tyvstarter derfor med påskepynten, så vi rigtig kan nå få forårsviben ind under huden.

Søstrene Grene var heldigvis dame for en opgradering i den afdeling, og med lidt grønt fra haven, står det nu på Påske/Pinsens tegn hos den lille familie. Det er nemlig ikke sådan, jeg normalt lige er sådan en vild påskepynter-dame, men Skægaben elsker sådan årstidspynt og med sådan et dukkehus, er det så oplagt at gøre.

Håber I får nydt helligdagene, som de fleste af os kan glæde os over, at skulle tilbringe med venner og familie – eller om ikke andet, så forhåbentlig på et arbejde, hvor man gør en forskel for andre i mens.

Under alle omstændigheder, så ræddi go’ præ-påske til Jer.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *