A,  afslapning,  snaksnak

Forårsvibes i haven.

Bøgehækken begynder at slå om sig med grønt, blommetræerne klæder sig i hvidt og Skægaben har både slået græs og fået bygget carporten sammen med skuret, så han kan indfri drømmen om endnu mere plads at udfolde sin indre “Bonderøven” på – og samtidig kunne have vores cykler bag lås og slå.

Han fryder sig over, at temperaturen nu er blevet til at kunne male det, og har, sammen med en kammerat, hentet et ton fliser gratis, som han skal have lagt som gulv.

Jeg elsker det og sætter kæmpe pris på haven, men bidrager mest ved at sørge for at der er pæne blomster i potter, laver maden der forhåbentlig snart skal grilles på terassen og vander ved behov, samt ripper æbletræerne til efteråret – både til æblegrød og for at sætte overskudet ud til vejen til hvem end, der måtte sætte pris derpå.

Strammer jeg mig virkelig an, fjerner jeg mælkebøtter. Alles hadeopgave, vil jeg gå udfra. Ellers er de velkomne her.

Nyder du også forårsvibes i disse tider?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *