Kit,  knap så nice

Hyyy!

Billede

Er jeg den eneste der ikke kan overskue at det skal til at være slut? At jeg aldrig mere skal gå og glæde mig til næste bog eller film? At jeg ikke mere skal brokke mig over filmens mangler og glæde mig hæmningsløst over bøgernes perfektion ( okay, det stopper nok aldrig..)? Ved selvfølgelig godt at man bare kan læse bøgerne om og om igen, og se en film ind i mellem – hvilket jeg selvfølgelig vil forsætte med. – men ja, øv, jeg synes godt nok det er mere end sørgeligt at det ‘allerede er slut’ 🙁

One Comment

  • Karina

    Jeg kan heller ikke forstår det 🙁 Eventyret må bare ikke slutte….

    Er forresten fast læser nu, håber i vil gøre det samme 🙂

    God sommer piger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *